Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η μεταβίβαση δεν έχει ολοκληρωθεί»

Ο Σάκης Χριστόπουλος διέψευσε ότι ο Άλεξ Ολίβα είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Πανηλειακού.

Ως νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανηλειακός μίλησε πρόσφατα ο Άλεξ Ολίβα στον Πανηλειακό. Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σάκης Χριστόπουλος με γραπτή του δήλωση διέψευσε τον Ιταλό και... ευχήθηκε να ευοδωθεί η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Μάλιστα, χαρακτήρισε... επιζήμιο για τους «ερυθρόλευκους» τον συνεργάτη του υποψήφιου επενδυτή, Σάκη Κανακίδη!

Η γραπτή δήλωση του Χριστόπουλου:

«Ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League και της οριστικής μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Πανηλειακός, ως πρόεδρος της ΠΑΕ Πανηλειακός θα ήθελα να εφιστήσω την προσοχή σε όλους τους εμπλεκόμενους, φιλάθλους, ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφους, και άλλους, για τα εξής:

Η προχθεσινή συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ από τον κ. Άλεξ Ολίβα, υποψήφιο αγοραστή των μετοχών, δεν εκπροσωπεί το σωματείο, αλλά μόνο τον ίδιο προσωπικά. Οι όποιες απόψεις, αποφάσεις ή ανακοινώσεις, που αφορούν την ΠΑΕ Πανηλειακός, εκδίδονται αποκλειστικά από το νόμιμο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ.

Εύχομαι να ευοδωθεί η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον κ. Άλεξ Ολίβα, εφόσον αυτό θα ωφελήσει το σύλλογο. Και θα σταθώ αρωγός σε μια τέτοια προσπάθεια. Οφείλω όμως να αναφέρω ότι, κύριοι, σαν τον κ. Κανακίδη δεν έχουν θέση στα διοικητικά της ομάδας (επιζήμια ακόμα και η άποψη τους), αφού την περυσινή σεζόν η συμπεριφορά του εν λόγω κυρίου έβλαψε οικονομικά την ομάδα μας!

Σε κάθε περίπτωση, οφείλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Παπαγεωργίου για τη συμβολή του στην περυσινή σεζόν, που ήταν καίρια για την παραμονή της ομάδας μας στη Football League κατηγορία. Και εκφράζω τη λύπη μου για την αποχώρηση του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Προσωπικά, παραμένω στην τιμητική θέση του προέδρου της ομάδας μας, ελπίζοντας ότι η απόφαση μου αυτή είναι ωφέλιμη για την ΠΑΕ Πανηλειακός, αλλά και χρήσιμη για την ομαλή μετάβαση σε νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Σεπτέμβριος 2014 21:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep