Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ευχαριστεί αλλά δεν πάει τώρα στη Λαμία

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής δεσμεύτηκε πως θα επισκεφτεί στο μέλλον τη Λαμία Ο Βασίλης Χατζηπαναγής δεσμεύτηκε πως θα επισκεφτεί στο μέλλον τη Λαμία

Πρόσκληση από τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να βρεθεί στη Λαμία και να τιμηθεί στον επαναληπτικό με τον Ηρακλή, δέχθηκε ο Βασίλης Χατζηπαναγής αλλά αρνήθηκε λόγω υποχρεώσεων.

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου για την πρότασή του να τιμηθεί κατά τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ηρακλή, στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας όμως υπογράμμισε πως δεν μπορεί να φύγει από τη Θεσσαλονίκη στη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεσμεύτηκε όμως πως θα επισκεφτεί στο μέλλον τη Λαμία.

Η σχετική ανακοίνωση της Λαμίας αναφέρει: «Μετά την πρόσκληση που δέχθηκε ο Βασίλης Χατζηπαναγής από τον Πρόεδρο του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 Πανουργιά Παπαϊωάννου για να παραβρεθεί και να τιμηθεί στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ηρακλή δήλωσε: 'Ευχαριστώ θερμά την Λαμία και τον Πρόεδρό της για την πρόσκληση αλλά λόγω υποχρεώσεων που δεν μου επιτρέπουν να απομακρυνθώ από τη Θεσσαλονίκη αυτό το διάστημα δεν μου είναι δυνατόν να παρευρεθώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δίνω όμως την υπόσχεση ότι όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες με μεγάλη μου χαρά θα βρεθώ κοντά σας σε κάποιο παιχνίδι της ομάδας σας'».

Last modified onΤρίτη, 02 Σεπτέμβριος 2014 13:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep