Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τυφλή επίθεση»!

Καταγγελία της Αναγέννησης Καρδίτσας σε βάρος της Αστυνομίας.

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Εθνικού Γαζώρου. Οι Θεσσαλοί εκτός των διαμαρτυριών τους για το γκολ των φιλοξενούμενων (όπως τονίζουν προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Τσουβαλτσίδη στον Μπιτέλη), είναι έξαλλοι με την αστυνομία και την κατήγγειλε για τυφλή επίθεση!

Όπως υποστηρίζουν οι «κιτρινόμαυροι», αναίτια στην ανάπαυλα οι αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν στους φιλάθλους, γιατί όπως ανέφεραν: «υποτίθεται για ένα λέιζερ που είχε ένας πιτσιρικάς και μια λεκτική αντιπαράθεση ενός αστυνομικού με πολιτικά που κατάφερε με τη συμπεριφορά του να «λαμπαδιάσει» όλο το γήπεδο! Αν για ένα λέιζερ που έχει ένας 14χρονος γίνεται κόλαση ένα γήπεδο και πηγαίνουν άνθρωποι στο νοσοκομείο, τότε μας συγχωρείτε, αλλά κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί το ρόλο τους! Αν επιτίθενται στα τυφλά σε κόσμο και ρίχνουν χειροβομβίδες κρότου λάμψης, τότε πραγματικά είμαστε για λύπηση στην περιοχή!

Αντί να εκτονωθεί ένα ασήμαντο γεγονός οδηγήθηκαν κάποιοι αρμόδιοι στην αποφαση ν' ανεβάσουν μάτ στην εξέδρα και να ρίχνουν ξύλο στα τυφλά!!! Το χειρότερο όμως ήταν αυτό που έγινε στο τέλος! Δυνάμεις των ΜΑΤ περίμεναν την έξοδο των φιλάθλων και εξαπέλυσαν επίθεση στην κεντρική θύρα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο φίλαθλοι και να κινδυνεύσουν πατεράδες με παιδιά! Για όλα όσα έγιναν εκτός αγώνα η Αναγέννηση θα τοποθετηθεί με ανακοίνωση, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για παραιτήσεις απο το συμβούλιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Το θέμα μ' αυτό το αίσχος που έγινε δεν θα σταματήσει εδώ»!

Last modified onΣάββατο, 30 Αύγουστος 2014 23:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep