Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μου άρεσε όπως παίξαμε»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ζήτησε προσγείωση και σοβαρότητα ενόψει της ρεβάνς.

Στις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στον Άλιμο στάθηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος και δήλωσε έπειτα από την άνετη νίκη (4-0) του ΑΟ Χανιά:

«Θα πρέπει και στο δεύτερο ματς να είμαστε το ίδιο προσεκτικοί και σοβαροί, γιατί στο ποδόσφαιρο πολλές φορές συμβαίνουν απίθανα πράγματα. Έχουμε πάρει το προβάδισμα, αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί στη ρεβάνς. Είναι πολύ τυχερές οι ομάδες που γίνονται τώρα αυτά τα παιχνίδια. Δεν θα πάρουμε το Κύπελλο, ούτε ο αντίπαλός μας, αλλά αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που θα τη βρούμε στο πρωτάθλημα. Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο, για το πρεστίζ και για οικονομικούς λόγους. Ξέρετε ότι εδώ στο νησί μετά και την έναρξη της Super League δεν έχουμε πολλές επιλογές για φιλικά και αυτά τα ματς είναι πολύ καλά. Θέλω όπως ήμασταν σοβαροί έτσι να είναι και το πρωί τα παιδιά που δεν έπαιξαν.

Έγινε ένα πολύ καλό ματς. Δεν συμφωνώ ότι ο αντίπαλος δεν ήταν καλός. Είχαμε καλή κυκλοφορία, σημειώσαμε ένα γρήγορο γκολ. Οι φάσεις που έχουμε δουλέψει μας βγήκαν, γιατί έχουμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές όταν ο αντίπαλος αμύνεται να ανοίγουμε χώρους. Μου άρεσε κατά διαστήματα ο τρόπος που παίξαμε. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Μετά την αποβολή, βέβαια, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εμάς».

Σε ερώτηση σχετικά με το τι δεν του άρεσε, ο Παπαδόπουλος είπε:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί για επίσημο ματς, με τέτοια ζέστη. Θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει κι άλλο γκολ, γιατί ο αντίπαλος αν σκόραρε θα έμπαινε στο παιχνίδι και μην ξεχνάμε ότι τα ματς είναι διπλά. Είναι μία μεγάλη νίκη με μεγάλο σκορ, αλλά θα ήμουν το ίδιο ευχαριστημένος αν ερχόταν 1-0, λόγω της αμυντικής μας λειτουργίας. Και με τον Ηρακλή και τη Λαμία χάσαμε ευκαιρίες και δεχτήκαμε γκολ».

ΑΠΟΔΟΣΗ: flnews.gr

 

 

Last modified onΠαρασκευή, 29 Αύγουστος 2014 01:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep