Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Παρούσα όλη η πόλη των Αχαρνών»

Η διοίκηση του Αχαρναϊκού έκανε κάλεσμα στον κόσμο της για τον αγώνα με τον Φωστήρα.

Την Παρασκευή (29/8, 18.00) ο Αχαρναϊκός φιλοξενεί στο Μενίδι τον Φωστήρα για το κύπελλο. Στην προσπάθεια για κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος, η διοίκηση των «πρασίνων» έκανε κάλεσμα στον κόσμο της να δώσει το παρών στο γήπεδο, να στηρίξει την ομάδα και να τη... σπρώξει στην επικράτηση.
«Θέλουμε όλοι οι φίλοι του Αχαρναϊκού να σταθούν για άλλη μία φορά στο πλευρό της ομάδας μας. Μία ομάδα με ιστορία που αξίζει να βρίσκεται πολύ ψηλά χάρη στην εμπιστοσύνη που της δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Στον αγώνα Κυπέλου με τον Φωστήρα καλούμε όλη την πόλη των Αχαρνών να είναι παρούσα! Καλούμε οι φίλαθλοι να γίνουν ο 13ος παίκτης» επισημαίνεται από την ΠΑΕ.
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Γιώργος Βαζάκας δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον «φονέα» τον Γιώργο Μαγγίνα, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του και έμεινε ελεύθερος, ενώ αμφίβολος είναι ο Θανάσης Παπατόλιος, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Αποστολή δεν έβγαλε ο Γρεβγενιώτης προπονητής, ο οποίοςθα ανακοινώσει τη 18άδα μετά το μεσημεριανό (14.00) φαγητό της Παρασκευής (29/8).

Last modified onΠέμπτη, 28 Αύγουστος 2014 16:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep