Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Είμαστε το αουτσάιντερ

Μήνυμα στους παίκτες της Επανωμής έστειλε ο προπονητής της ομάδας Αλέκος Βοσνιάδης. Τους ζήτησε να ευχαριστηθούν οι ίδιοι το παιχνίδι και ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο.

Να απολαύσουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές την αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδος με τον Ατρόμητο και όσοι βρεθούν στο γήπεδο είπε ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Αναγέννησης Επανωμής. (Τετάρτη 21/12 - 14.00 - OTE Sport 1). Ο 51χρονος τεχνικός παραδέχθηκε πως οι ομάδες της μικρότερης κατηγορίας αποτελούν το αουτσάιντερ, ενώ τόνισε πως τα δεδομένα είναι πιο δύσκολα αντίπαλο τον Ατρόμητο που βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League.

«Θα αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι ως γιορτή, καθώς ο Ατρόμητος είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Σούπερ Λίγκα. Είναι ψηλά στη βαθμολογία και κυνηγά την Ευρώπη. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και φιλοδοξούμε να ευχαριστηθούμε αυτό το παιχνίδι, εμείς οι ίδιοι, αλλά και ο κόσμος μας. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για τον αντίπαλο, να μην φανεί η διαφορά κατηγορίας και φυσικά να μην «πέσουμε» αμαχητί. Βεβαίως, από ένα σημείο και μετά, στο Κύπελλο προχωρούν οι ομάδες της «μεγάλης» κατηγορίας.

Σίγουρα έχουμε διαφορά δυναμικότητας με τον Ατρόμητο, που είναι το φαβορί, αλλά εμείς θα δώσουμε τη μάχη μας. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, για λόγους φρεσκάδας, ενώ τις επόμενες μέρες θα ασχοληθούμε με ζητήματα αλλαγών στο ρόστερ. Καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο για να χαρεί αυτό το παιχνίδι».

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΑΓΚΟ - ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ

Στον αγωνιστικό τομέα, τα προβλήματα του Αλέκου Βοσνιάδη μειώνονται με τις επιστροφές των Τιάγκο Μαρίνα και Ιορδάνη Πεχλιβανίδη. Αντίθετα αμφιβολίες υπάρχουν για τη συμμετοχή των Βαγγέλη Γεωργίου και Κάρλος Καρλάο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Στην προπόνηση της Δευτέρας (19/12) δεν πήρε μέρος και ο Σωκράτης Χουζουνίδης λόγω ίωσης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep