Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Με Πόνσε ο Παναιγιάλειος

Ο Σέρχιο Πόνσε πήρε χρόνο συμμετοχής στο οικογενειακό διπλό με τους νέους.

Χρόνο σε όσους ποδοσφαιριστές δεν έπαιξαν στο φιλικό του Σαββάτου (23/08) με τον Αχαρναϊκό έδωσε την Κυριακή (24/08) ο Μουράτ Σεροπιάν σε οικογενειακό διπλό με τους νέους διάρκειας δύο 30λεπτων. Σε αυτό έπαιξε και ο Σέρχιο Πόνσε που έχει ανεβάσει πλέον ρυθμό και αναμένεται να είναι έτοιμος για το ματς Κυπέλλου με την Ερμιονίδα στην Κόρινθο το Σάββατο (30/08).

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί από τη Δευτέρα (25/08) με την τεχνική ηγεσία να καταλήγει στο σχήμα που θα παρατάξει. Εξάλλου, ο Σεροπιάν παρακολούθησε το πρόσφατο φιλικό του Απόλλωνα Σμύρνης με τον προσεχή αντίπαλο, όπως έκαναν και το Σάββατο (23/08) οι νεοφώτιστοι, αντιπροσωπεία των οποίων βρέθηκε στο Αίγιο.

Η ΠΑΕ την Κυριακή (24/08) έκανε γνωστό το τέλος της συνεργασίας της με τον Σταύρο Σούλη και ενημέρωσε σχετικά με την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Σεραφείμ Μωυσίδης.

Αναλυτικά: «Δεν θα συνεχίσει στο Παναιγιάλειο ο Σταύρος Σούλης αφού λύθηκε η συνεργασία του με την ομάδα μας. Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος θέλει να τον ευχαριστήσει θερμά για τα δυο χρόνια προσφοράς του στον σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα.

Επίσης, το Σάββατο το πρωί χειρουργήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Διαβαλκανικό κέντρο Θεσσαλονίκης ο Σεραφείμ Μωυσίδης. Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος του εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Παράλληλα εκδόθηκε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό της παλιάς δόξας του Παναιγιαλείου, Σταμάτη Σκαφίδα: «Με λύπη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του παλιού ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Σταμάτη Σκαφίδα. Ο Σταμάτης Σκαφίδας φόρεσε την μελανόλευκη φανέλα στα μέσα της δεκαετίας του '60, συμμετέχοντας τόσο στην Α΄ όσο και στη Β΄ Εθνική κατηγορία. Η οικογένεια του Παναιγιάλειου Γ. Σ. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικίους του και τους εύχεται δύναμη και κουράγιο».

Last modified onΚυριακή, 24 Αύγουστος 2014 14:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep