Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δυνατό τεστ με τεσσάρα

Ο Εθνικός Γαζώρου επικράτησε με 4-0 του Απόλλωνα Αρναίας.

Ο Απόλλων Αρναίας ήταν το πιο καλό σύνολο από όσα έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα η ομάδα του Εθνικού Γαζώρου και οι κλειστές γραμμές του δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην ομάδα των Σερρών που έμεινε στο 0-0 για τα πρώτα 45 λεπτά.

«Στα πρώτα 45 λεπτά δεν καταφέραμε να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου, είχαν καλές τοποθετήσεις, υπήρξαν και λάθη από την πλευρά μας στις μεταβιβάσεις που έκαναν πιο δύσκολα τα δεδομένα επειδή δεχθήκαμε πίεση ψηλά», είπε ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου, Μάκης Κατσαβάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, η κυκλοφορία της μπάλας ήταν σαφώς καλύτερη από την ομάδα του Εθνικού Γαζώρου. Ήρθε το πρώτο γκολ από τον Πάλλα με σουτ και από εκεί και πέρα βγήκε μπροστά και ο Απόλλων Αρναίας με αποτέλεσμα οι Κωνσταντινίδης, Ναστέφσκι με πέναλτι και ο Μαρίνου να διαμορφώσουν το 4-0.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Μερεσιώτης, Κουκόλης, Χρ. Παναγιωτίδης, Δέντσας, Χιζανασβίλι, Πάλλας, Χατζηδημητρίου, Πολύζος, Νικολίτσας. Στο δεύτερο έπαιξαν οι Ναστέφκι, Ναουμτσέφσκι, Κωνσταντινίδης, Μαρίνου, Τσιλούλης.

Last modified onΚυριακή, 24 Αύγουστος 2014 12:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep