Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δείξαμε καλή εικόνα»

Θετικός ήταν ο απολογισμός του φιλικού με τον Ιωνικό για την Επισκοπή.

Το τεχνικό επιτελείο της Επισκοπής έμεινε ικανοποιημένο από την εικόνα της ομάδας στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ιωνικό στη Νεάπολη, ειδικά από το πρώτο ημίχρονο.

Ο συνεργάτης του Κώστα Ανυφαντάκη, Τάκης Διακάκης, μίλησε στο σάιτ της ρεθυμνιώτικης ΠΑΕ και αναφέρθηκε στα συμπεράσματα που αποκόμισε η τεχνική ηγεσία από το συγκεκριμένο ματς.

«Μείναμε ευχαριστημένοι από την ομάδα. Τα παιδιά, παρά την κούραση από την προετοιμασία, έβγαλαν πολύ καλή εικόνα προς τα έξω. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί στην αμυντική λειτουργία μη επιτρέποντας στον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρία, ενώ επιθετικά, δείξαμε ιδιαίτερα κινητικοί δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις και πετυχαίνοντας δύο τέρματα. Στο δεύτερο μέρος παρότι δεχθήκαμε το γρήγορο τέρμα από τον Κυριακίδη, είχαμε τον χαρακτήρα της ομάδας που δεν τα χάνει και κρατήσαμε τη νίκη δίχως να απειληθούμε εκτός του δοκαριού που είχε ο Ιωνικός στις καθυστερήσεις», σημείωσε ο Διακάκης.

Και πρόσθεσε: «Σε γενικές γραμμές έγινε ωραίο παιγνίδι που πλησίαζε την εικόνα επίσημου. Το ότι διεξήχθη βράδυ βοήθησε ούτως ώστε να προσέλθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο ενώ και οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους, έδωσαν τις δικές τους μονομαχίες στο χώρο του κέντρου σε μια έδρα όπως αυτή του Ιωνικού που ξέρουμε πόσο ποδοσφαιρική είναι. Ο Ιωνικός διαθέτει παίκτες ανώτερης κατηγορίας απ’ αυτή που αγωνίζεται και θεωρώ ότι είναι φαβορί για τον τίτλο. Όλα αυτά κάνουν πιο σημαντική την εικόνα που βγάλαμε».

Last modified onΠέμπτη, 21 Αύγουστος 2014 11:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep