Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αναγέννηση... Αιτωλοακαρνανίας

O Θέρμος Αιτ/νίας φέρει τα ίδια χαρακτηριστικά με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το όνομα και τα χαρακτηριστικά της Αναγέννησης Καρδίτσας, δηλαδή τα χρώματα και το σύμβολο φέρει μία άλλη ομάδα εκτός νομού. Πρόκειται για τον Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας που ιδρύθηκε το 2012 και μετέχει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Όπως, μάλιστα, έκανε γνωστό η διοίκηση των Θεσσαλών, πρόσφατα η τοπική ομάδα έστειλε αίτημα, ώστε να παραλάβει μία φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας και να την κοσμήσει στα γραφεία της.

Η διοίκηση των Θεσσαλών απάντησε: «Αγαπητοί φίλοι:
Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι συλλογός σας χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα, τα σύμβολα και τα χρώματα της ομάδας μας. Ζητούμε συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση διότι στο πρώτο σας μήνυμα η ομάδα μας βρισκόταν ακόμη στην διαδικασία εξόδου απο μια περιπέτεια που πέρασε αναζητώντας το δρόμο για την επανάκτηση της υγείας και της επιστροφής της στο προσκήνιο, πράγμα που τελικά οπως προφανώς θα γνωρίζετε επιτεύχθηκε.

Μας τιμά ιδιαίτερα μια μια ομάδα ακόμη της Ελλάδας χρησιμοποιεί το όνομα "Αναγέννηση", το οποίο η δική μας υπηρετεί ως πρώτη στην Ελλάδα απο το 1904 όταν και ιδρύθηκε. Θα προσπαθήσουμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να σας αποστείλουμε μια εμφάνιση απο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση είμαστε στη διάθεσή σας και ευελπιστούμε σε περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των συλλόγων μας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904»

Last modified onΤρίτη, 19 Αύγουστος 2014 16:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep