Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισοπαλία με… μηνύματα

Η Ένωση Ερμιονίδας αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ρήγα Φεραίο.

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του βασικού σταδίου προετοιμασίας έδωσε την Κυριακή (17/08) η Ένωση Ερμιονίδας με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο εκτός έδρας. Η ομάδα της Αργολίδας αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 και όπως δήλωσε ο τεχνικός, Ρομπέρτο Μπολάνο: «Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος, αλλά από μία μερίδα ποδοσφαιριστών όχι», και επιβεβαίωσε έτσι το ρεπορτάζ του flnews.gr το Σάββατο (16/08) σχετικά με το ενδεχόμενο αποχωρήσεων.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 6’ με εκτέλεση φάουλ του Τσίπη και η ισοφάριση για την Ερμιονίδα ήρθε στο 55’ με πέναλτι του Ιασωνίδη. Έπειτα από την ολοκλήρωση του αγώνα η αποστολή πήρε τον δρόμο της επιστροφής και την Τετάρτη (20/08) θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Γουτούλης, Γούτσιος, Βουραζέρης, Ναουμίδης, Ζενούνι, Αλεξίου, Κεμάλι, Τσίπι, Κρεββατάς.  Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μπίκας, Μπακάλης, Μιχολίτσης, Ρηγίνος, Τζιώλης, Σπαθής, Ρέβης και Γαλογαύρος.

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Ραχιώτης, Μουσταφίδης, Λίτσης, Ιασωνίδης, Τζανής, Κιοσσές, Ταπέ, Μπουσινάκης, Καραδέμητρος, Συμελίδης, Παβίσεβιτς. Αγωνίστηκαν και οι: Πουρής, Σαμαράς, Κολόκας, Σβόγιτς, Στοϊμίροβιτς, Πονηρός, Λαζάρου, Βλαχόπουλος, Ευθυμιάδης, Σχοινάς, Καπουράνης, Χατζησοφρωνίου, Κολοκοτρώνης.

 

Last modified onΚυριακή, 17 Αύγουστος 2014 22:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep