Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Η εξομολόγηση του Σουλεϊμάν

Ο Σουλεϊμάν Ουαταρά στο δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Έκταση πήρε η φοβερή ιστορία του Σουλεϊμάν Ουαταρά, ο οποίος από άστεγος και φυλακισμένος έφτασε να ζει το όνειρό του, να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μέσω της Επισκοπής. Ο ποδοσφαιριστής από την Ακτή Ελεφαντοστού έδωσε συνέντευξη στο MEGA και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έψαχνα στα σκουπίδια για να βρω μέταλλα, μπουκάλια μπύρας και να τα πουλήσω. Μερικές φορές έβρισκα και ψωμί και το έτρωγα για να ζήσω. Ήρθα στην Αθήνα από την Αλεξανδρούπολη. Στην Αθήνα κοιμόμουν στο πάρκο για έναν μήνα. Την πρώτη εβδομάδα φοβόμουν, γιατί δεν ήξερα πώς έχουν τα πράγματα. Αλλά μετά σου περνάει. Βρήκα σπίτι, αλλά δεν σταμάτησα να τρώω από τα σκουπίδια. Γιατί το σπίτι είναι μόνο για τον ύπνο, δεν τρώγεται.

Το πρώτο βράδυ στη φυλακή δεν κοιμήθηκα. γιατί φοβόμουν. Είχα δει και μια ταινία με φυλακές. Στις ταινίες βλέπεις να γίνονται διάφορα στις φυλακές. Φοβόμουν».

Για την Επισκοπή ανέφερε: «Δεν έχω λόγια, είναι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι. Μου άνοιξαν την καρδιά τους. Είναι το σπίτι μου, η οικογένειά μου. Μου αρέσει πολύ εδώ, είναι το παν για μένα. Το όνειρό μου είναι να παίξω κάποια στιγμή στη Μπαρτσελόνα, στη Ρεάλ, στη Μπάγερν».

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ρεθύμνου, Χρήστος Βουρβαχάκης είπε: «Να τον αγκαλιάσουμε περισσότερο από τα υπόλοιπα παιδιά. Ελπίζω να έχει μία καλή χρονιά και να νιώσει σαν στο σπίτι του εδώ».

Last modified onΣάββατο, 16 Αύγουστος 2014 14:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep