Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έτοιμοι στο Πρωτάθλημα»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments
Ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση απέναντι στην ΑΕ Διμηνίου Ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση απέναντι στην ΑΕ Διμηνίου

Την πεποίθησή του ότι η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη για το Πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Τραϊανός Δέλλας μετά το παιχνίδι με την ΑΕ Διμηνίου.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας έμεινε ικανοποιημένος, σε γενικές γραμμές, από τα όσα είδε στο τελευταίο φιλικό με την ΑΕ Διμηνίου και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση όταν θα αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της.

«Ο προγραμματισμός μας είναι να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του Πρωταθλήματος. Όμως, και για το Κύπελλο επειδή μας ενδιαφέρει, αν και δεν θα είμαστε στο 100% εκτιμώ πως θα βρισκόμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας», είπε χαρακτηριστικά ο Δέλλας.

Παράλληλα, επισήμανε ότι στο εξής θα αυξάνεται ο χρόνος συμμετοχής για κάποιους παίκτες στα φιλικά, ενώ στάθηκε και στην επιστροφή του Ιβάν Μπρέσεβιτς στην ενεργό δράση μετά από καιρό εκφράζοντας την ικανοποίησή του.

Last modified onΠέμπτη, 14 Αύγουστος 2014 09:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep