Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στο 1-1 με την Κέρκυρα

Ο Μυστακίδης άνοιξε το σκορ για τον Πιερικό στη φιλική αναμέτρηση με την Κέρκυρα Ο Μυστακίδης άνοιξε το σκορ για τον Πιερικό στη φιλική αναμέτρηση με την Κέρκυρα

Ο Πιερικός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Κέρκυρα.

Το αήττητο στα φιλικά προετοιμασίας διεύρυνε το απόγευμα της Τετάρτης (13/08) ο Πιερικός. Η ομάδα της Κατερίνης υποδέχτηκε την Κέρκυρα και κατάφερε να την κρατήσει στην ισοπαλία (1-1). Οι «ασπρόμαυροι» παρά την αφόρητη ζέστη άφησαν υποσχέσεις ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, ενώ οι Φαίακες έδειξαν κουρασμένοι από την προετοιμασία.

Στο 35' ο Παλιάτσος συνεργάστηκε με τον Ελιομάρ, ο Βραζιλιάνος έδωσε την ασίστ στον Μυστακίδη και ο νεαρός με πλασέ άνοιξε το σκορ. Η ισοφάριση ήρθε στο 54' με τον Κόντο. 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Πατσιογεώργος, Λαμπάκης, Ντόικιτς, Κοντσίδης, Ντόσης, Ελιομάρ, Σπάσιτς, Μπουζούκης, Κατσιαμήτας, Παλιάτσος. Μυστακίδης. Έπαιξαν και οι Μανίκας, Παπατολίκας, Καρτσαμπάς, Κόιτς, Μάρκοβιτς, Μουρτσάν, Τάχος, Κοντούλης, Σεντεμέντες, Κόιτς.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Καϊκούτ, Κανακούδης, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς, Ντιμιτρόφσκι, Χανδρινός. Έπαιξαν και οι: Κουτζαβασίλης, Κόντος, Καραγιαννίδης, Σάντσεθ, Μεντής, Ανδρεόπουλος, Γεωργακόπουλος,Ρόχας, Καρντόσο, Κρητικός.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Σπύρος Σκούφας

 

Last modified onΤετάρτη, 13 Αύγουστος 2014 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep