Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θετικά μηνύματα»

Ο Γιώργος Καμπερίδης έβγαλε συμπεράσματα από το φιλικό του Πιερικού με την Ερμιονίδα Ο Γιώργος Καμπερίδης έβγαλε συμπεράσματα από το φιλικό του Πιερικού με την Ερμιονίδα

Αισιόδοξος για το μέλλον του Πιερικού δήλωσε ο Γιώργος Καμπερίδης που έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση απέναντι στην Ερμιονίδα.

Ο τεχνικός του Πιερικού, Γιώργος Καμπερίδης ικανοποιήθηκε από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ερμιονίδα που έληξε ισόπαλο 2-2. Πάντως, τόνισε ότι οι «μελανόλευκοι» απέχουν αρκετά από τα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής κατάστασης κάτι που είναι φυσικό μιας και βρίσκονται ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας.

«Στο ματς με την Ερμιονίδα βγάλαμε πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις, ενώ παράλληλα τα παιδιά έδειξαν δύναμη, θέληση και διάθεση», είπε αρχικά ο Καμπερίδης. Και πρόσθεσε: «Είμαστε ακόμη στην αρχή και φυσικά η ομάδα απέχει πολύ από αυτό που οραματίζομαι. Όμως, το δείγμα ήταν καλό και μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για τη συνέχεια. Πήραμε θετικά μηνύματα και προχωράμε με σκληρή δουλειά».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Αύγουστος 2014 12:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep