Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ευχαριστημένος από την εικόνα μας»

Ο Ρομπέρτο Μπολάνο έμεινε ικανοποιημένος από την Ερμιονίδα στο φιλικό κόντρα στον Πιερικό Ο Ρομπέρτο Μπολάνο έμεινε ικανοποιημένος από την Ερμιονίδα στο φιλικό κόντρα στον Πιερικό

Θετικά μηνύματα έλαβε ο Ρομπέρτο Μπολάνο από το φιλικό παιχνίδι της Ερμιονίδας με τον Πιερικό.

Ο προπονητής της Ερμιονίδας Ρομπέρτο Μπολάνο έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο φιλικό της Πέμπτης (7/8) με τον Πιερικό, που έληξε ισόπαλο 2-2. Πάντως, τόνισε ότι πρέπει να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά ώστε η ομάδα να γίνει καλύτερη και πιο ανταγωνιστική.

Αναφερόμενος στα συμπεράσματα που έβγαλε από τη συνάντηση με τους Κατερινιώτες, ο Μπολάνο σημείωσε: «Αν και ουσιαστικά το πρώτο μας δυνατό φιλικό, η ομάδα ήταν αρκετά καλή και βγήκαν κάποια συμπεράσματα. Φυσικά, πρέπει να καταβάλουμε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να μπορούμε με τον καιρό να γινόμαστε καλύτεροι αλλά και πιο ανταγωνιστικοί. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσιάσαμε και γενικά από όλη την προσπάθεια των παιδιών. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, προσπαθώντας ακόμα περισσότερο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Αύγουστος 2014 13:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep