Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Το αποτέλεσμα δεν μετράει»

Στην έως τώρα προετοιμασία της Λαμίας, στο πρωτάθλημα, αλλά και στο φιλικό με τα Χανιά, αναφέρθηκαν οι Γιώργος Κόλτσης, Γιάννης Κωστόπουλος και Αλέξης Ντάλλας.

Για το φιλικό της Τετάρτης (6/8) κόντρα στον Α.Ο. Χανιά και το πώς κυλάει η προετοιμασία της Λαμίας, μίλησαν οι Γιώργος Κόλτσης, Γιάννης Κωστόπουλος και Αλέξης Ντάλλας.

Αρχικά ο βοηθός προπονητή είπε για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς: «Το αποτέλεσμα (σ.σ. 1-1) δεν έχει σημασία. Είμαστε μία νέα ομάδα και θα χρειαστούμε πολλά τέτοια ματς, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος», για να αναφερθεί αμέσως μετά στο πρωτάθλημα: «Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, τόσο για τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο όσο και για την αποφυγή του υποβιβασμού». Κλείνοντας είπε για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία κυλάει άψογα, χωρίς προβλήματα και κυρίως χωρίς τραυματισμούς».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Γιάννης Κωστόπουλος που τόνισε χαρακτηριστικά: «Τώρα μαθαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Η Football League κακά όλα τα παιχνίδια θα είναι όπως ήταν με τα Χανιά, πάνω στη δύναμη και θα προσπαθούμε να βρίσκουμε 2-3 καλές στιγμές».

Στο τέλος μίλησε και ο Αλέξης Ντάλλας: «Έχουμε ακόμα δρόμο και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, πιστεύω πως θα είμαστε μια χαρά. Το θετικό για εμάς είναι πως παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο κοιτάξαμε να παίξουμε μπάλα κάτι που θα βελτιώσουμε στη συνέχεια».

Last modified onΠέμπτη, 07 Αύγουστος 2014 17:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep