Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στον δρόμο για... Γ' Εθνική ο Άρης!

Στον... αέρα βρίσκεται η συμμετοχή του Άρη στη Β' Εθνική καθώς εξετάζεται πολύ σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να παίξει στη Γ'!

Εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές διανύει ο Άρης. Η αδυναμία της διοίκησης του Παναγιώτη Στεφανίδη να εγγυηθεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παίξει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία χωρίς προβλήματα, έγινε καταφανής στη συνάντηση που είχε ο επικεφαλής της ΠΑΕ με τους οργανωμένους συνδέσμους. Οι εκπρόσωποι των τελευταίων βλέποντας την εξέλιξη αυτή, ζήτησαν από ΑΣ και Κοινωνία Μελών να προχωρήσουν τις διαδικασίες για να οδηγηθεί η ομάδα στη Γ' Εθνική!

Στο πλαίσιο αυτό, κλήθηκε ο Γιώργος Γαλανός, που παρουσίασε και ανέλυσε το πλάνο, το οποίο είχε σχεδιάσει και καταθέσει προς έγκριση από τον Μάιο. Μετά από συνάντηση με ΚΜΑ, ΠΑΕ και νομικούς, ο Γαλανός αποφάσισε να μεταβεί στην Αθήνα για να έχει επαφές με δικηγόρους και ΕΠΟ προκειμένου να ζητηθεί παράταση κατάθεσης υποβολής συμμετοχής στη Γ' Εθνική.

Ο Γαλανός έχει ζητήσει περιθώριο μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης (7/8) προκειμένου να αξιολογήσει τα δεδομένα. Σημειώνεται πως οι νομικοί του, του συνέστησαν να μην προχωρήσει το θέμα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η διοίκηση Στεφανίδη μετράει μέρες και προς το παρόν διατηρείται εν ισχύ λόγω του φόβου επιστροφής της πλευράς Σκόρδα στην ΠΑΕ.

Last modified onΤετάρτη, 06 Αύγουστος 2014 13:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep