Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοινώνουν μεταγραφές

Σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους έχει έρθει η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Εντός των ημερών η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας θα είναι σε θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση μεταγραφών. Οι Θεσσαλοί έχουν έρθει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν και αναμένουν τα τυπικά προκειμένου να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Υπενθυμίζεται πως έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής οι Παναγιωτόπουλος, Τζέκος, Βουτσιάς, Παπαργυρίου, Στάμος.

Στο μεταξύ, από τις τάξεις της Αναγέννησης αποχώρησε ο Πέτρος Αναστασίου καθώς το συμβόλαιό του λύθηκε κοινή συναινέσει. Η διοίκηση τον ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα κυκλοφορήσουν τις προσεχείς ημέρες. Τα VIP θα κοστίζουν 300 ευρώ, όσα αντιστοιχούν σε θέσεις στο κέντρο 130 ευρώ, στα πλάγια 100 ευρώ, ενώ θα εκδοθούν και διαρκείας στο πέταλο των 50 ευρώ. Η γενική είσοδος για τα απλά εισιτήρια ορίστηκε στα 10 ευρώ, στην κεντρική θύρα το εισιτήριο θα κοστίζει 15 ευρώ και φυσικά θα εκδοθούν και στο πέταλο (μαθητικά, στρατιωτικά, φοιτητικά και απλά) εφόσον αυτό λειτουργήσει και δεν υπάρξουν προβλήματα όταν ολοκληρωθούν τα έργα με την περίφραξη.

Στα αγωνιστικά, τέλος, το Σαββατοκύριακο ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης έδωσε ρεπό στους παίκτες.

Last modified onΣάββατο, 02 Αύγουστος 2014 16:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep