Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η αποστολή για Καρπενήσι

Ο Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία στο Καρπενήσι.

Στις 2 Αυγούστου ξεκινά για τον Ηρακλή το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Καρπενήσι και την αποστολή απαρτίζουν 23 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους εξής:

Τερματοφύλακες: Huanderson, Παπαθανασίου, Χατζηβασιλάκης.
Αμυντικοί: Σμίλτος, Μουχαλης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμάντας, Βαλεριάνος, Στάμου, Μπαρτολίνι.

Μέσοι: Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Bamba, Ρομάνο, Κυριακίδης, Στεφανίδης, Ζαμπάζης.
Επιθετικοί: Λουκίνας, Πέρονε, Πασάς, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης.
Αρχηγός αποστολής είναι ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης και εκτός του προπονητή της ομάδας Νίκου Παπαδόπουλου συμμετέχουν ο γυμναστής Νίκος Αμανατίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Φώτης Γκιζέλης, ο γιατρός Μάκης Παπασούλης, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Τσιολακίδης, οι μασέρ Θόδωρος Γρηγοριάδης και Γιώργος Ροδίτης, οι φροντιστές Γιώργος Σιάγκας και Φάνης Τσιαπαλίνας και ο υπεύθυνος τύπου γραφείου της ΠΑΕ Γιάννης Δέλκος. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται στις 14 Αυγούστου.
Πήρε Ζαμπάζη
Στην απόκτηση του Μανώλη Ζαμπάζη προχώρησε η ΠΑΕ Ηρακλής. Πρόκειται για 17χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος είναι γεννημένος στον Καναδά, στις 24-4-97, και απέκτησε πρόσφατα την ελληνική υπηκοότητα. Μετά την υπογραφή τριετούς συμβολαίου ανέφερε: «Το όνειρό μου να παίξω ποδόσφαιρο σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα γίνεται πραγματικότητα. Ο Ηρακλής είναι ένας ιστορικός σύλλογος και εγώ είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου να πετύχει ο Ηρακλής τους στόχους του».

Last modified onΠαρασκευή, 01 Αύγουστος 2014 20:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep