Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δύο μεταγραφές ακόμα»

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Αγροτικού Αστέρα, μίλησε ο προπονητής του συλλόγου, Παναγιώτης Διλμπέρης

Ικανοποιημένος από το φιλικό τεστ του Σαββάτου (26/7), έμεινε ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Παναγιώτης Διλμπέρης, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Οι «σταχυοφόροι» επικράτησαν του Απόλλωνα Αρναίας (Γ’ Εθνική) 1-0 με κεφαλιά του Έππα λίγα λεπτά πριν από το φινάλε (87’). Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως θα γίνουν δύο ακόμα μεταγραφές για να ολοκληρωθεί το… παζλ.

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας και είχα σαν στόχο να δω το βαθμό δεκτικότητας των ποδοσφαιριστών περισσότερο στην αμυντική τακτική και λιγότερο στην επιθετική. Είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση για εφαρμογή των όσων ζητάω και από τη γενικότερη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου με δεδομένη την κούραση και την ανομοιογένεια εξαιτίας της παρουσίας νέων παικτών και των δοκιμαζόμενων. Ταυτόχρονα σε αυτό το φιλικό μπορέσαμε να αξιολογήσουμε και τα νέα παιδιά, έτσι ώστε να αποκτήσουμε καλύτερη άποψη για τα προσόντα τους και κυρίως για να εντοπίσουμε τις αδυναμίες τους και να δουλέψουμε πάνω σε αυτές».

Για την ενίσχυση συμπλήρωσε: «Περιμένουμε ακόμα δύο μεταγραφές για να ολοκληρωθεί το ρόστερ και είμαστε σίγουροι ότι ο χρόνος είναι σύμμαχός μας και η μεθοδολογία πετυχημένη. Με υπομονή και συγκέντρωση θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Last modified onΔευτέρα, 11 Αύγουστος 2014 01:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep