Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο Φωκικός δέχθηκε πόλεμο»!

Ο Σϊμος Παπαδημητρίου είπε ότι αν πέσει ο Φωκικός, το ποδόσφαιρο της Άμφισσας θα καταστραφεί Ο Σϊμος Παπαδημητρίου είπε ότι αν πέσει ο Φωκικός, το ποδόσφαιρο της Άμφισσας θα καταστραφεί

Για πόλεμο που δέχθηκε ο Φωκικός αλλά και για την κρισιμότητα της νέας σεζόν, μίλησε ο Σίμος Παπαδημητρίου.

Μπορεί την τελευταία συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Σίμος Παπαδημητρίου να την μονοπώλησαν η πρόσληψη του Γιώργου Μαραντά στην τεχνική ηγεσία και οι μεταγραφές, ωστόσο ο πρόεδρος του Φωκικού είπε και άλλα πολύ σημαντικά πράγματα.

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως η ομάδα του δέχθηκε πόλεμο από κάποιους που επηρέασαν παίκτες με συνέπεια αυτοί να αποχωρήσουν από το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου της Άμφισσας. Επιπλέον, χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντικό το νέο Πρωτάθλημα και υποστήριξε πως αν ο Φωκικός δεν μείνει στην κατηγορία, θα καταστραφεί το ποδόσφαιρο της Άμφισσας!

«Όλοι οι παίκτες αναδείχθηκαν πέρυσι στον Φωκικό αλλά ορισμένοι έφυγαν σαν κλέφτες. Κάποιοι καταξιώθηκαν στην ομάδα και είπαν καλά λόγια φεύγοντας, όμως άλλοι ήταν αχάριστοι. Δεν πειράζει. Τους εύχομαι καλή πορεία και καλή σταδιοδρομία. Υπήρξε φέτος πόλεμος στην ομάδα έξωθεν. Δεν θα πω τώρα από πού προήλθε. Από τους παίκτες που έφυγαν, δεν ήθελαν όλοι να φύγουν. Δυστυχώς, πολλοί πλησίασαν ποδοσφαιριστές μας και τους επηρέασαν για να αποχωρήσουν. Ο καθένας να έχει το κρίμα στο λαιμό του. Δεν μπορεί κάποιος να αναδεικνύεται από μία ομάδα και να μην έχει τον πρώτο λόγο η ομάδα για να συζητήσει μαζί του», είπε ο Παπαδημητρίου.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Πρέπει να καταλάβουμε όλοι στην Άμφισσα ότι είναι απαραίτητο να βοηθήσουμε τον Φωκικό. Αν καταφέρουμε φέτος να μείνουμε στην κατηγορία, εγγυώμαι ότι η ομάδα θα κρατηθεί για άλλα δέκα χρόνια. Αν όμως πέσει, προβλέπω διάλυση του ποδοσφαίρου της Άμφισσας. Τότε θα καταλάβουμε όλοι τι είχαμε και τι χάσαμε».

Από εκεί και πέρα, ζήτησε από τον κόσμο να προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας ώστε να στηρίξει στην ομάδα. «Όλη η Άμφισα πρέπει να πάρει διαρκείας. Οι τιμές θα είναι προσιτές και δεν πρόκειται να ζητήσω κάτι άλλο από τον κόσμο μας φέτος», σημείωσε ο Παπαδημητρίου.

Last modified onΚυριακή, 27 Ιούλιος 2014 11:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep