Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στήριξη σε Στεφανίδη

Στο πλευρό της διοίκησης Στεφανίδη τάσσονται η Κοινωνία Μελών Άρη και ο ΑΣ.

Ταύτιση απόψεων διαπιστώθηκε στη συνάντηση του Παναγιώτη Στεφανίδη με την Κοινωνία Μελών Άρη και τον ΑΣ, η οποία έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας (21/7). Ο πρόεδρος της μακεδονικής ΠΑΕ έδωσε διαβεβαιώσεις πως θα έρθουν άμεσα χορηγίες στην ομάδα, ενώ υποσχέθηκε και μεταγραφές προκειμένου οι «κίτρινοι» να είναι ανταγωνιστικοί στο Πρωτάθλημα.

Από την Κοινωνία Μελών Άρη εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία καθιστά σαφές ότι στηρίζει τον Στεφανίδη και ζητά από τον κόσμο να κάνει το ίδιο.

Αναλυτικά: «Σήμερα, 21/7/2014, πραγματοποιήθηκε ευρεία συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μεταξύ του ΑΣ ΑΡΗΣ, της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, του τμήματος Marketing της ΠΑΕ και του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, εκπροσωπούμενο από τον Ντίνο Κούη, σύμβουλο της διοίκησης. Για τελευταία φορά θέλουμε να τονίσουμε ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει νόμιμη διοίκηση και όσοι ορέγονται είτε τη λύση 'τραβεστί' αγοράς άλλου Α.Φ.Μ. είτε τη λύση της Γ’ Εθνικής, μας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Καλούμε τον γίγαντα Λαό του ΑΡΗ να κλείσει τα αυτιά του στις… σειρήνες της Γ’ Εθνικής και του περιβόητου Α.Φ.Μ.

Υ.Γ.: Για να μην νομίζουν οι διάφοροι καλοθελητές ότι ο ΑΣ ΑΡΗΣ και η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ επιθυμούμε κάτι διαφορετικό, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η θέση των δύο μεγαλομετόχων της ΠΑΕ είναι η στήριξη στη σημερινή διοίκηση και καλούμε τον Λαό του ΑΡΗ να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την αγαπημένη του ομάδα».

Last modified onΤρίτη, 22 Ιούλιος 2014 10:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep