Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοίνωσε Αραμπατζή

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Νίκος Αραμπατζής από τον Αιγινιακό. Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Νίκος Αραμπατζής από τον Αιγινιακό.

Ο Αιγινιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Αραμπατζή που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Πιερίας. 

Επίσημα στον Αιγινιακό ο Νίκος Αραμπατζής, αφού η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου αμυντικού.  Μετά το πέρασμά του από την ΑΕΛ και το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όπου πανηγύρισε την άνοδο στην Football League με συμμετοχή σε 18 αναμετρήσεις της ομάδας, όπου σημείωσε και ένα γκολ, ο Νίκος Αραμπατζής συνεχίζει στον Αιγινιακό. Ο 30χρονος έμπειρος αμυντικός έχει πολλές παρουσίες στην κατηγορία με τον Πανσερραϊκό και τον Παναιτωλικό, ενώ για μια πενταετία αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή.

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 134 ματς στην Β' Εθνική και έχει σημειώσει 8 γκολ.  

Η ανακοίνωση: 

«Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Αραμπατζή, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας. Ο 30χρόνος ποδοσφαιριστής (10/3/1984) ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανσερραϊκό, ενώ ακολούθησαν ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Εθνικός Άχνας, Παναιτωλικός και Λάρισα από όπου αποκτήθηκε. Η διοίκηση της Π.Α.Ε. τον καλωσορίζει στην οικογένεια της και του εύχεται καλή επιτυχία».

Last modified onΔευτέρα, 21 Ιούλιος 2014 21:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep