Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κάλεσμα για την πρώτη

Ο κόσμος της Αναγέννησης Καρδίτσας αναμένεται να συμπαρασταθεί στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και να δείξει την στήριξη της από το πρώτο ραντεβού. Ο κόσμος της Αναγέννησης Καρδίτσας αναμένεται να συμπαρασταθεί στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και να δείξει την στήριξη της από το πρώτο ραντεβού.

Στην Αναγέννηση Καρδίτσας η λέσχη “Yellow Revenge 2014” έκανε κάλεσμα σε όλους για μια δυναμική παρουσία στην πρώτη προπόνηση της Πέμπτης.

Η λέσχη “Yellow Revenge 2014” που δημιουργήθηκε πρόσφατα δείχνει πως θέλει να έχει σημαντικό ρόλο και να βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις της για να έχει συμπαράσταση η ομάδα της Καρδίτσας. Το πρώτο τους μέλημα φυσικά είναι να περάσει το μήνυμα της συμπαράστασης από την πρώτη προπόνηση της ομάδας που θα γίνει την Πέμπτη το απόγευμα (18:30) στο Δημοτικο Στάδιο της πόλης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η νεοσύστατη λέσχη “Yellow Revenge 2014” απευθύνει κάλεσμα στα μέλη της αλλά και σε όλους τους Καρδιτσιώτες να βρίσκονται την Πέμπτη 24 Ιουλίου στις 6.30 το απόγευμα στο στάδιο για την πρώτη προπόνηση αλλά και για τον αγιασμό της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής οντότητας της Καρδίτσας της γιαγιάς Αναγέννησης που σε λίγους μήνες συμπληρώνει 110 χρόνια ζωής στο νέο της ποδοσφαιρικό ταξίδι για την χρονιά που μας έρχεται...»

Last modified onΔευτέρα, 21 Ιούλιος 2014 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep