Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κι άλλο μεταγραφικό... μπαμ»

Μία πολύ καλή μεταγραφή προανήγγειλε ο Παύλος Μυροφορίδης στον Ηρακλή.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή Παύλος Μυροφορίδης αποκάλυψε ότι υπάρχει στα... σκαριά πολύ μεγάλη μεταγραφή υπογραμμίζοντας πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με έναν «παίκτη κόσμημα».
Παράλληλα, μιλώντας, στο Αθλητικό Metropolis, αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Εμάνουελ Περόνε εκφράζοντας την άποψη ότι πολλά θα ξεκαθαρίσουν το βράδυ της Τρίτης (15/6).

«Υπάρχει κι άλλο μεταγραφικό μπαμ στα σκαριά εκτός του Περόνε, αλλά δεν είναι του παρόντος. Όταν τελειώσει το θέμα, θα το μάθετε. Είναι ένας παίκτης κόσμημα και μακάρι να πάνε όλα καλά. Μέχρι στο σαββατοκύριακό πιστεύουμε ότι θα έχουμε εξελίξεις», είπε ο Μυροφορίδης.

Για την υπόθεση Περόνε είπε: «Τον περιμένουμε να έρθει σήμερα, να μιλήσουμε μαζί του για να δούμε αν θα τον έχουμε μαζί μας. Ο παίκτης είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον Ηρακλή και το θέμα είναι από την πλευρά του αν θέλει να έρθει. Εμείς πιστεύουμε ότι θέλει. Σήμερα το βράδυ θα βρεθούμε και σήμερα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του. Με βάση τις συζητήσεις που κάναμε μαζί του θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, γενικά, ανέφερε: «Μέχρι στιγμής, ό,τι βάζουμε ως στόχο το καταφέρνουμε. Βαδίζουμε πάνω σε αυτό που έχουμε σχεδιάσει και προχωράμε αθόρυβα κάνοντας τη δουλειά μας. Αυτό φαίνεται και από τις καθημερινές ανακοινώσεις».

Για τον Παπαστεριανό είπε: «Του κάναμε πρόταση και το θέμα θα τελειώσει σήμερα είτε έτσι είτε αλλιώς».

Για τις εργασίες στη Μίκρα σημείωσε: «Μας τα χάλασε λίγο ο καιρός σήμερα, αλλά πιστεύω πως σε 20 μέρες θα έχει αλλάξει τελείως πρόσωπο. Ήδη έχει αλλάξει η εμφάνισή της».

Last modified onΤρίτη, 15 Ιούλιος 2014 13:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep