Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βουτσιάς και με τη... βούλα

Παίκτης της Αναγέννησης Καρδίτσας είναι και επίσημα ο Πασχάλης Βουτσιάς. Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν.

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της απόκτησης του Πασχάλη Βουτσιά στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο 24χρονος μέσος, όπως ήταν γνωστό από το μεσημέρι της Παρασκευής (11/07) υπέγραψε πριν από λίγα λεπτά το νέο του συμβόλαιο με τους Θεσσαλούς κάνοντας... σεφτέ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο δεύτερο εξάμην με τον Βατανιακό (8 αγώνες - 1 γκολ), αφού στο πρώτο γύρο δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στον Ηρακλή (2 αγώνες - 0 γκολ). Την σεζόν 2012-13 ήταν στον Ηρακλή (10 αγώνες - 1 γκολ) και το 2011-12 στον Πανσερραϊκό, όπου αγωνίστηκε σε 19 αγώνες και σημείωσε ένα γκολ.

Το ξεκαθάρισμα

Η ΠΑΕ παράλληλα έκανε γνωστό και ποιοι συνεχίζουν την επόμενη σεζόν στο ρόστερ. Συγκεκριμένα, συμφώνησαν να μείνουν οι Τσάμης, Γεωργαντζάς, Σάββας, Κόκκινος, Χατζηρίζος, Τζάνης, Δημόπουλος, Ρόβας, Οικονόμου, Μπιτέλης, μίχος, Κοντός, Μαυριάς, Μπουντούρης και Γκουγκούδης. Από την ομάδα νέων θα προωθηθούν οι Αδαμόπουλος, Θεοδωρόπουλος και Παπαδημητρόπουλος.

Σε ό,τι αφορά στον Σάκη Κουκούλη, αν και αρχικά είχε συμφωνήσει να ανανεώσει, δεν έχει υπογράψει και όλα σχετικά με το μέλλον του είναι στον αέρα. Ο Κρανιώτης ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του για επαγγελματικούς λόγους, ενώ και ο Υφαντής κατέθεσε ίδιο αίτημα για προσωπικούς λόγους.

Last modified onΚυριακή, 13 Ιούλιος 2014 11:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep