Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ομάδα σε μια εβδομάδα

Να φτιάξει ρόστερ σε μια εβδομάδα μπορεί ο Φωκικός αν έχει λύσει το θέμα του προϋπολογισμού της ΠΑΕ. Να φτιάξει ρόστερ σε μια εβδομάδα μπορεί ο Φωκικός αν έχει λύσει το θέμα του προϋπολογισμού της ΠΑΕ.

Στον Φωκικό δεν έχουν άγχος για την καθυστέρηση στην ενίσχυση της ομάδας, αφού αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις κλείνουν το ρόστερ σε ελάχιστες ημέρες.

Η σταθερότητα του Φωκικού τα τελευταία χρόνια και η πορεία του στο πρωτάθλημα της Football League έχει σχέση με την σωστή πολιτική στα οικονικά της ΠΑΕ που δεν την έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Οι μετρημένες μεταγραφές και το ότι δεν έχει ξεπεράσει τα όριά της συμβάλλουν για να προχωρά σε κινήσεις που δεν την βγάζουν εκτός στόχων, συγκριτικά ασφαλώς με άλλες ομάδες, διότι ασφαλώς και η ομάδα της Άμφισσας καλείται να βγάλει εις πέρας υποχρεώσεις προς τρίτους.

Η διοίκηση της ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να φτιάχνει το ρόστερ ακόμη και την τελευταία στιγμή. Αυτό αποτέλεσε οδηγό για την ομάδα και την τελευταία σεζόν, αυτό μάλλον θα γίνει και το φετινό καλοκαίρι. Ο Σίμος Παπαδημητρίου ξέρει πλέον την αγορά και φυσικά όταν καθοριστεί ο προϋπολογισμός της ΠΑΕ θα γνωρίζει σε τι επίπεδα μπορεί να κινηθεί και πόσους από τους στόχους του σε ποδοσφαιριστές θα μπορέσει να προσελκύσει. Βέβαια όλα είναι σχετικά, αφού ήδη έχουν αρχίσει να κλείνουν αλλού παίκτες που είχε στο μυαλό του.

Last modified onΣάββατο, 12 Ιούλιος 2014 20:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep