Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Κοντά σε Ελιομάρ!

Ο Πιερικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ελιομάρ Σίλβα!

Την έκπληξη στο μεταγραφικό παζάρι επιδιώκει να κάνει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr, ο Πιερικός με τον Ελιομάρ Κορέια Σίλβα! Η ομάδα της Κατερίνης είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Βραζιλιάνο μέσο που ανήκει στην Παρτιζάν Βελιγραδίου και δεν αποκλείεται την Παρασκευή (11/07) να τον φέρει στη χώρα μας για τις υπογραφές!

Ο Ελιομάρ είναι γεννημένος στις 16 Μαρτίου 1988 και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Καρντόσο Μορέιρα και το 2008 πήρε μεταγραφή στη Γιαβόρ της Σερβίας. Στα έξι χρόνια που έμεινε εκεί κατέγραψε 95 συμμετοχές και βρήκε δίχτυα 11 φορές, με αποτέλεσμα πέρυσι τον Ιανουάριο να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Παρτιζάν και να πάρει τη φανέλα με το νούμερο 10 (φωτ.).

Με την Παρτιζάν είχε 7 συμμετοχές, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε παραχωρηθεί δανεικός στην ουγγρική Κετσκεμέτι (8 ματς, 2 γκολ). Ανήκει στην Παρτιζάν και οι Κατερινιώτες θα επιδιώξουν να τον αποκτήσουν ακόμα και με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να ενισχύσουν σημαντικά τη μεσαία τους γραμμή.

Last modified onΤρίτη, 08 Ιούλιος 2014 19:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep