Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δυνατή και μάχιμη ομάδα»

Η δημιουργία δυνατής ομάδας αλλά και η οργάνωση των Χανίων, αποτελούν τους κύριους στόχους του Σούλη Παπαδόπουλου.

Ο νέος προπονητής του ΑΟ Χανιά, Σούλης Παπαδόπουλος έθεσε τους στόχους της ομάδας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Κορυδαλλιώτης τεχνικός υπογράμμισε πως θέλει να δημιουργήσει ένα ισχυρό και μαχητικό σύνολο, με παίκτες που θα τα δίνουν όλα στο γήπεδο.

Παράλληλα, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τις εγκαταστάσεις του συλλόγου και κατέστησε σαφές ότο θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση στον τομέα των υποδομών.

Μιλώντας στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης, ο Παπαδόπουλος είπε: «Θα δούμε του χρόνου μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική, πολύ δυνατή, πάντα θα είναι μάχιμη. Οι ποδοσφαιριστές θα τα δίνουν όλα και ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο ποτέ δεν θα φεύγει απογοητευμένος από την προσπάθεια των παικτών. Πρέπει να πετύχουμε περισσότερα πράγματα από πέρυσι. Όπου πηγαίνω πάντα βάζω στόχους. Μου αρέσει να υπάρχει ανταγωνισμός. Η πορεία μου στο ποδόσφαιρο, δείχνει ότι μου αρέσουν αυτές οι καταστάσεις».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Στόχος είναι η πρώτη θέση. Γιατί όχι; Είναι καλό να βάζεις στόχους αλλά όχι στα λόγια, πρέπει να υπάρξουν πράξεις καθώς και υποδομές. Είδα τις εγκαταστάσεις και δεν κρύβω ότι απογοητεύτηκα. Πρώτα θα πρέπει να κοιτάξουν αυτό στη διοίκηση. Ας κάνουμε μία μεταγραφή λιγότερο και να φτιάξουμε αυτά τα πράγματα. Θα πρέπει να το οργανώσουμε πολύ καλά. Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν καταφέρω να δημιουργήσω μία ομάδα ανταγωνιστική και θέλω όταν θα φύγω να πουν ότι έχω αφήσει έργο».

Τέλος, αναφερόμενος στους λόγους που ανέλαβε τα Χανιά, σημείωσε: «Έχω έρθει σε μία ομάδα που είναι νοικοκυρεμένη. Έχω δουλέψει πολλά χρόνια στη Football League και την ξέρω καλά. Η αρχή μου είναι να πηγαίνεις εκεί που σε θέλουν πολύ. Από τη στιγμή που έφυγα από τον Άρη μίλησα με πολλές ομάδες. Με τους ανθρώπους των Χανίων μιλάμε εδώ και 25 ημέρες, έχουμε κάνει πολλά ραντεβού. Αυτό που με κέρδισε είναι ότι έδειξαν πως με θέλουν πάρα πολύ και πως πιστεύουν σε μένα, πέρα φυσικά και από το οικονομικό που παίζει ρόλο».

Last modified onΚυριακή, 06 Ιούλιος 2014 10:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep