Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στην άκρη προσωπικά και εγωισμοί»

Για τις κινήσεις στον Άρη και το συνολικό πλάνο που υπάρχει στην ομάδα, μίλησε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος φιλοξενήθηκε Αθλητικό Metropolis, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για κάποιες εξελίξεις στα διοικητικά, ενώ κατέστησε σαφές πως τα προσωπικά και οι εγωισμοί πρέπει να εκλείψουν για το καλό της ομάδας.

Αναλυτικά, ο έμπειρος τεχνικός μίλησε:  
Για τις συναντήσεις του με ποδοσφαιριστές: «Στόχος των συναντήσεων είναι να προσδιοριστεί η αφετηρία του Άρη, και να θυμίσουμε ξανά στους ποδοσφαιριστές την προοπτική που έχει ο σύλλογος».

Για το αν θεωρεί πως βρίσκεται στον αέρα με δεδομένη τις διοικητικές ζυμώσεις: «Είναι διαφορετικός ο ρόλος μου και προσπαθώ να μείνω προσηλωμένος σε αυτόν, διότι είναι σημαντική η περίοδος αυτή. Πρέπει να αναδομηθεί η ομάδα και να δημιουργήσει την δυναμική όχι μόνο για την επάνοδο, αλλά και για να δημιουργήσει ένα υπόβαθρο για υψηλότερους στόχους. Αν αισθανόμουν στον αέρα δεν θα ήμουν κάθε μέρα στην ΠΑΕ να δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Για το πλάνο που υπάρχει: «Δουλεύω βάσει ενός πλάνου που μου έχουν υποσχεθεί οι άνθρωποι της διοίκησης ότι μπορούμε να ακολουθήσουμε. Αν αποδειχθεί ότι τα πράγματα δεν κυλούν έτσι όπως τα είπαμε, τότε αλλάζουν τα δεδομένα. Μέχρι στιγμής, όμως, γίνεται ό,τι μου έχουν πει. Είναι αλήθεια ότι κάποια διοικητικά προβλήματα μας πάνε πίσω χρονικά. Κάποιες μικρότητες που υπάρχουν πρέπει να εκλείψουν. Τα προσωπικά και οι εγωισμοί να πάνε στην άκρη, καθώς σε μια συλλογική προσπάθεια δεν μπορεί να υπερισχύει το εγώ».

Last modified onΤρίτη, 01 Ιούλιος 2014 13:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep