Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Έμεινε ο Καλοπήτας!

Ο Ηλίας Καλοπήτας θα βρίσκεται στον πάγκο των Τραχώνων και την επόμενη σεζόν!

Έγραψε ιστορία με τους Τράχωνες, βοηθώντας στην άνοδο στη Football League και θα συνδέσει το όνομά του με την πρώτη παρουσία της ομάδας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Ο λόγος για τον Ηλία Καλοπήτα, ο οποίος συναντήθηκε την Κυριακή (29/06) με τον πρόεδρο, Βασίλη Τσίλη και συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για μία ακόμα χρονιά.

Μετά τη συμφωνία ο προπονητής των Τραχώνων ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά ανανεώνω τη συνεργασία μου για ένα έτος με τον σύλλογο. Μετά από μια εκπληκτική σεζόν με την ομάδα καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή, να παραμείνει ο σύλλογος στην Football League. Θα συμμετέχουμε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από όλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Τσιλη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει καθώς και τους συνεργάτες μου και όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα».

Για την ενίσχυση συμπλήρωσε: «Σίγουρα θα πραγματοποιηθούν κάποιες μεταγραφές παικτών σε διάφορες θεσεις. Οι κινήσεις θα είναι στοχευμένες και επιλεκτικές όπως και περυσι».

Για την παραμονή του Ηλία Καλοπήτα στην ομάδα των Τραχώνων, άλλωστε, είχατε ενημερωθεί από το flnews.gr στις 16 Ιουνίου.

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιούνιος 2014 03:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep