Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ναυάγιο και... Στούπας

Παρά τις διαψεύσεις ο Γιώργος Στούπας δείχνει ότι θα οδηγήσει και την επόμενη σεζόν τον Ηρακλή Ψαχνών.

Στις 17 Ιουνίου το flnews.gr είχε αναφέρει στο ρεπορτάζ ότι το σενάριο παραμονής του Γιώργου Στούπα στον Ηρακλή Ψαχνών ήταν υπαρκτό. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Εύβοιας το είχε διαψεύσει. Τελικά, όμως όλα δείχνουν πως ο ίδιος θα ηγηθεί της προσπάθειας των «πράσινων» στο προσεχές πρωτάθλημα, καθώς οι πληροφορίες εδώ και ημέρες ανέφεραν ότι έκανε τις σχετικές επαφές για τον προγραμματισμό.

Εκεί, λοιπόν, που όλα έδειχναν ότι στην ΠΑΕ θα έμπαινε επενδυτής, το deal χάλασε, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «starsports». Όπως αναφέρεται, αν και απέμεναν τα διαδικαστικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε πίσω και από τη Δευτέρα (30/06) θα ξεκινήσει τον προγραμματισμό έπειτα από πιέσεις που δέχτηκε από συνεργάτες του, αλλά και τη στήριξη που πιθανότατα εξασφάλισε από επιχειρηματία. Μάλιστα, τονίζεται ότι στο νέο ΔΣ θα μπουν νέα μέλη που θα συνεισφέρουν οικονομικά έπειτα από τη χορηγική ζημιά που φέρνει η αποχώρηση της «Συνεταιριστικής τράπεζας Εύβοιας» και της εταιρείας «Βενέτης», η οποία δεν μπορεί να είναι χορηγός λόγω της σχέσης του ιδιοκτήτη με τον Απόλλωνα.

Εννοείται πως έπειτα από αυτή την εξέλιξη, άμεσα θα κλείσει το θέμα πρόσληψης προπονητή. Το μεγάλο φαβορί είναι ο Γιώργος Κούτσης, για τις συζητήσεις με τον οποίο σας είχε ενημερώσει το flnews.gr στις 25 Ιουνίου.

Last modified onΚυριακή, 29 Ιούνιος 2014 16:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep