Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σπίνουλας, ο πρώτος

Ο Σπύρος Σπίνουλας υπέγραψε στον Παναιγιάλειο.

Ραντεβού με τον Σπύρο Σπίνουλα είχαν το βράδυ της Πέμπτης (26/06) οι διοικούντες τον Παναιγιάλειο και έδωσαν τα χέρια μαζί του. Ο πρώην μπακ της Παναχαϊκής υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε την Παρασκευή (27/06) από τους «μελανόλευκους»:

«Ο Κερκυραίος δεξιός αμυντικός Σπύρος Σπίνουλας, που αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια στην ομάδα της Παναχαϊκής, υπέγραψε σήμερα μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο εικοσιοκτάχρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ΠΑΕ, και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας επιλέγοντας την φανέλα με το νούμερο 17.

Στις πρώτες του δηλώσεις ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και εξέφρασε το θαυμασμό του για την δυναμική που έχει η Παναιγιάλειος και ο κόσμος του. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι θα δουλέψει σκληρά για να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους που έχει θέσει».

Ο 28χρονος (08/04/1986) αμυντικός είχε την περασμένη σεζόν 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την Παναχαϊκή. Τη φανέλα των Αχαιών φορούσε από το 2011, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Βολίδα Μέσης και Ασπρόπυργο. Μετρά 78 συμμετοχές στη Foothball League και 1 τέρμα.

Βοηθός ο Κετικίδης

Σε ό,τι αφορά στον συνεργάτη του Μουράτ Σεροπιάν στον πάγκο, αυτός θα είναι ο Γιώργος Κετικίδης με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στον ΑΟ Χανιά:

«Ο Γιώργος Κετικίδης θα είναι ο βοηθός του Μουράτ Σεροπιάν στο πάγκο της μελανόλευκης ΠΑΕ. Ο Σερραίος τεχνικός έχει συνεργαστεί τα δυο τελευταία χρόνια στον ΑΟ Χανιά με τον προπονητή της ομάδας μας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Με την άφιξή του στο Αίγιο, άρχισε ήδη τις επαφές με τους συνεργάτες του ώστε να προγραμματιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα η προετοιμασία της ομάδας. Η διοίκηση της ΠΑΕ του εύχεται υγεία και δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Ιούνιος 2014 15:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep