Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Να στήνουμε όλοι αγώνες...»

Η αντίδραση του Πάνου Στεφανίδη στην ποινική δίωξη πέντε ΠΑΕ για στοιχηματική απάτη.

Ποινική δίωξη για στοιχηματική απάτη έχει ασκηθεί, σύμφωνα με την τηλεοπτική «Δίκη στον ΣΚΑΪ» στις ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, ΟΦΗ, Πλατανιάς, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα. Φυσικά, η Super League ποτέ δεν έστειλε τα στοιχεία αυτά στις πειθαρχικές της επιτροπές, με αποτέλεσμα να αντιδράσει ο πρόεδρος του Άρη, Πάνος Στεφανίδης, ο οποίος ήταν στο πάνελ.

«Αν είναι να μην υπάρχουν ποινές, τότε ας το κάνουμε όλοι. Εξάλλου, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Ας ανοίξουμε τον δρόμο. Πρέπει να υπάρχουν παραδειγματικές τιμωρίες. Αν υπάρχει οικονομικό όφελος, γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς;»

«Με όλα αυτά που ακούμε ο Άρης έπρεπε να είναι στην Α' Εθνική», είπε ο Στεφανίδης και συνέχισε: «Ακούμε κατηγορίες που έπρεπε να έχουν αποβληθεί ή να υποβιβασμό αν γινόταν όλες οι διαδικασίες όπως έπρεπε. Αν είναι να μην υπάρχουν ποινές, τότε ας το κάνουμε όλοι. Εξάλλου, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Ας ανοίξουμε τον δρόμο. Πρέπει να υπάρχουν παραδειγματικές τιμωρίες. Φτάσαμε στο σημείο να ασκήσει ποινική δίωξη ο Εισαγγελέας. Πέρυσι επικυρώθηκε γρήγορα γρήγορα η βαθμολογία και η Ξάνθη έλεγε: «Γιατί βιάζεστε; Ας περιμένουμε». Αν δεν είχαμε επικυρωσει τώρα τι βαθμολογία και είχαμε συμβούλιο, θα την επικυρώναμε τώρα με τα νέα δεδομένα;

«Αν λειτουργούσαν σωστά τα πράγματα θα ήμασταν στην Α' Εθνική. Ο Άρης θα παίξει στη Β' Εθνική. Έχει συνέλευση για να αποφασίσει ο κόσμος του. Παλεύουμε για τη Β' και για τίποτε άλλο»

Αν το πειθαρχικό είχε ενεργήσει από τον Δεκέμβριο, δεν ξέραμε πώς θα επηρεάζονταν οι καταστάσεις. Αν γινόταν κάτι τότε, θα ήταν ένα βήμα, θα ήταν όλοι πιο προσεκτικοί. Το θέμα είναι γιατί χειραγωγούνται αγώνες. Για να πάρει βαθμούς μια ομάδα ή για οικονομικούς σκοπούς; Εμείς ως Άρης έχουμε δεινοπαθήσει με τα προβλήματά μας τα οποία παλεύουμε να λύσουμε και έχουμε υποστεί όλες τις κυρώσεις. Αν υπάρχει οικονομικό όφελος, γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς;».

Για το μέλλον του Άρη είπε: «Παλεύουμε να κρατήσουμε τον Άρη στη Β' Εθνική, να κάνουμε ένα καλό τηλεοπτικό συμβόλαιο. Αν λειτουργούσαν σωστά τα πράγματα θα ήμασταν στην Α' Εθνική. Ο Άρης θα παίξει στη Β' Εθνική. Έχει συνέλευση για να αποφασίσει ο κόσμος του. Παλεύουμε για τη Β' και για τίποτε άλλο». 

Για την παραίτηση Ψηφίδη: «Θα παραιτούνταν. Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε τον Άρη στη Β' χωρίς σενάρια για ΑΦΜ. Ενημερωθήκαμε από την Κοινωνία Μελών Άρη για κάποιες ενέργειες που έκανε για ΑΦΜ και θα ζητούσαμε την παραίτησή του. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχουμε βρει αντικαταστάτη που θα ανακοινωθεί στη ΓΣ».

Για τα χρέη: «Είναι λάστικο. Στον Άρη για πολλά χρόνια κυβερνούσε μία παρέα. Οι μισοί της ΚΜΑ και οι άλλοι μισοί της ΠΑΕ Άρης. Αδερφάκια, δεν ξέρω τι έκαναν μεταξύ τους. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και για τον ΑΣ Άρης και για τις διοικήσεις της Κοινωνίας Μελών». Εμένα με ενδιαφέρει αν υπήρχαν λεφτά, από ποιο λογαριασμό βγήκαν για να κατατεθούν και αν επεστράφησαν ή όχι».

 

 

Last modified onΤρίτη, 24 Ιούνιος 2014 02:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep