Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βλέπει» τον Νιγηριανό Κρισάντους

Δημοσιεύματα θέλουν τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να έχει... έτοιμο τον Μακόλεϊ Κρισάντους εφόσον τελικά δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η πιθανή έλευση του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς από τη Λας Πάλμας ενδέχεται να συνδυαστεί με τη μεταγραφή στην «Ένωση» του Μακόλεϊ Κρισάντους, ο οποίος ανήκει στην ομάδα της Ισπανίας, αλλά όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από τις τάξεις της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος Νιγηριανός απάντησε αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης για ανανέωση του συμβολαίου του και ήδη αναζητά τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του. Το θέμα θα τεθεί επί τάπητος στις συζητήσεις που θα έχει η ΑΕΚ με τον Μιλοβάνοβιτς.

Το όνομα του Κρισάντους προστίθεται σε αυτά των Ντράγκαν Μαρτζα και Ραφίκ Τζιμπούρ, που ήδη απασχολούν την ΑΕΚ. Μάλιστα, στον Σέρβο επιθετικό του Ερυθρού Αστέρα έχει ήδη γίνει πρόταση και αναμένεται η απάντησή του, ενώ από την πλευρά του, ο Αλγερινός δείχνει πως θέλει να επιστρέψει στην ομάδα.

Ο Νιγηριανός, ο οποίος μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεση αλλά στα άκρα και είναι ιδιαίτερα γρήγορος, έχει χρηματίσει διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές. Έχει αγωνιστεί σε Αμβούργο (12 ματς, 4 γκολ), Καρσλρούη (47 ματς, 11 γκολ) και Φρανκφούρτη (26 ματς, 8 γκολ) πριν μεταπηδήσει στη Λας Πάλμας, στην οποία ανήκε τα δύο τελευταία χρόνια.

Φέτος είχε 9 γκολ σε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λας Πάλμας, ενώ πέρσι κατέγραψε στο ενεργητικό του 13 γκολ σε 41 εμφανίσεις.

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιούνιος 2014 13:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep