Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Πρότεινε Κοτσαμπασίδη ο Κατσαβάκης

Ο Σερραίος προπονητής του Εθνικού Γαζώρου πρόκρινε τη λύση του Γιάννη Κοτσαμπασίδη για προπονητή τερματοφυλάκων.

Με αργά και προσεκτικά βήματα κινείται ο Εθνικός Γαζώρου. Είναι μία από τις ομάδες που δεν εξασφάλισαν άδεια και περιμένουν να ενημερωθούν για το πόσες κινήσεις ενίσχυσης για παίκτες άνω των 24 ετών μπορούν να πραγματοποιήσουν, καθώς και πόσες ανανεώσεις συμβολαίων. Ο προπονητής Μάκης Κατσαβάκης έχει παραδώσει στη διοίκηση τη λίστα με τους παίκτες που επιθυμεί να κρατήσει και ήδη γίνονται επαφές.
Αναφορικά με τη στελέχωση του προπονητικού επιτελείου, θέμα αποχώρησης του βοηθού του Κατσαβάκη, Κώστα Παπαδόπουλου, δεν υφίσταται. Αναφορικά με τον αντικαταστάτη του προπονητή τερματοφυλάκων Νίκου Κούτρα (πήγε στην Κύπρο καθώς είναι στρατιωτικός), έχει προταθεί η περίπτωση του Γιάννη Κοτσαμπασίδη.

Ο 48χρονος είναι κάτοχος πτυχίου Β'. Έχει παίξει ποδόσφαιρο σε Αστέρα Πεπονιάς, ΑΕΝ, Πανσερραϊκό, Βέροια, Ρέθυμνο, Παναιτωλικό και Παναργειακό. Ασχολήθηκε ως προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, για να μετακομίσει και πάλι στο Ρέθυμνο, όπου ανέλαβε τις ακαδημίες του Ατσιπόπουλο-Πρινέ. Επέστρεψε στις Σέρρες αρχικά για την Τερπνή (Α' ΕΠΣΣ) και ακολούθως μια διετία (2011-2013) ως προπονητής τερματοφυλάκων του Πανσερραϊκού.

Last modified onΚυριακή, 22 Ιούνιος 2014 16:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep