Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Άλεξ Γκαρσία για ΑΕΛ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr η ΑΕΛ έκλεισε και τον Άλεξ Γκαρσία.

Ισπανική παροικία φαίνεται πως στοχεύει να δημιουργήσει η ΑΕΛ. Μετά τους Εσπίν, Περίκο, οι οποίοι εκτός απροόπτου θα φορούν τα βυσσινί την επόμενη σεζόν, ένας ακόμα συμπατριώτης τους βρίσκεται προ των πυλών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr, αυτός είναι ο Άλεξ Γκαρσία.

Ο Αλεχάνδρο Γκαρσία Πένια όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι 30 ετών (24/09/84) και αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ. Έπαιζε στη Σεστάο, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Γουαδαλαχάρα (19/2), Μπανταλόνα (37/4), Εϊμπάρ (23/03), Χαέν (68/9), Βιγιαρεάλ Β (12), Αθλέτικ Μπιλμπάο Β (29/03), Ρασίνγκ Σανταντέρ (1) και Ράγιο Καντάμπρια.

Αν και το θέμα πρόσληψης προπονητή παραμένει ανοικτό, ο γκολκίπερ, Μανώλης Αποστολίδης θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, την περίπτωση του οποίου είχε αναφέρει το flnews.gr στις 18 Ιουνίου. Προς επιστροφή βρίσκεται ο Θανάσης Δεινόπαπας, ενώ έπειτα από το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις του Μίλαν Μπόγιοβιτς με τον Λεβαδειακό, οι Θεσσαλοί έχουν μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Σέρβου πρώην επιθετικού του Παναιτωλικού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προς ΑΕΛ ο Φαρινόλα

Last modified onΣάββατο, 21 Ιούνιος 2014 17:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep