Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ένταση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η συγκέντρωση αυτών που δεν θέλουν το γήπεδο προκάλεσε την αντίδραση οπαδών της ΑΕΚ.

Κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας, οι οποίοι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν ήταν περισσότεροι από 15, συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή (20/06) για να εκφράσουν την αντίρρησή τους στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Μαζί τους ήταν και ο νέος δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος, η παρουσία του οποίου εκνεύρισε τους περίπου 400 φίλους της Ένωσης, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα news247.gr: 

«Στη σύγκρουση ενεπλάκη και κόσμος από το αναρχικό - αντιεξουσιαστικό στέκι "Στρούγκα". Οι συγκεκριμένοι δεν θέλουν γήπεδο στην περιοχή. Ήρθαν όμως αντιμέτωποι με ομοϊδεάτες τους οι οποίοι θέλουν να χτιστεί το γήπεδο και ήταν με το μέρος των οργανωμένων οπαδών της ομάδας. Ακούστηκε μάλιστα να λέγεται πως «κι εμείς αναρχικοί είμαστε αλλά πάνω απ όλα η ΑΕΚ». Στον αντίποδα, κάτοικοι κάνουν λόγο για "έμμισθους χούλιγκαν" οι οποίοι ήρθαν "επί πληρωμή" για να δημιουργήσουν επεισόδια.

Ενώ οι προσπάθειες της ΕΛΑΣ ήταν σε εξέλιξη, ομάδα οπαδών οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια να χτιστεί γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια επιτέθηκαν στη "Στρούγκα" με μολότοφ και πέτρες. Πιθανότατα υπάρχουν τραυματισμοί, τουλάχιστον δύο, αλλά η αστυνομία κατόρθωσε να περιορίσει τους ταραξίες, ωστόσο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις στην περιοχή. Να σημειωθεί πως υπάρχουν καταγγελίες για απαθή στάση των αστυνομικών δυνάμεων απέναντι στις επιθέσεις των οπαδών της ΑΕΚ».

 

Last modified onΣάββατο, 21 Ιούνιος 2014 00:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep