Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Και επισήμως τέλος ο Καβακάς

Η διοίκηση της Λαμίας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Τίμο Καβακά.

Στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής: «Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την φιλική λύση της συνεργασίας του με τον Τίμο Καβακά, τον προπονητή που ανέλαβε την ομάδα το Φλεβάρη και συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη του υψηλού στόχου της, που ήταν η άνοδος στη Β΄ Εθνική κατηγορία μετά από 35 χρόνια.
Ο πρόεδρος Πανουργιάς Παπαϊωάννου και το Δ.Σ. ευχαριστούν τον φίλο Τίμο Καβακά για την εξαιρετική του δουλειά και του εύχονται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας, με την πόρτα της Λαμίας να είναι πάντα ανοιχτή γι αυτόν. Επίσης ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ευχαριστεί τους συνεργάτες του προπονητικού επιτελείου, τον Κώστα Ταξιάρχη και τον Γιώργο Πήδουλα για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους».

Ο Καβακάς ανέφερε για την πορεία του στον ΠΑΣ Λαμία: «Μετά από ένα δημιουργικό τετράμηνο στην ομάδα μας και πετυχαίνοντας έναν τόσο σημαντικό στόχο που είχε τεθεί και αφορούσε την άνοδό της στη Β' Εθνική, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τον κόσμο της Λαμίας που μου έδωσε αγάπη και συμπαράσταση όλο αυτό το διάστημα, τους συνεργάτες μου για την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποίησαν σε μια δύσκολη και κρίσιμη στιγμή για την ομάδα.
Τον τοπικό Τύπο και όλους τους δημοσιογράφους που ήταν κοντά στην ομάδα και με την καλοπροαίρετη κριτική τους μας έκαναν καλύτερους και όλο το διοικητικό συμβούλιο του Πανουργιά Παπαϊωάννου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Τους εύχομαι η νέα χρονιά να είναι το ίδιο πετυχημένη με την φετινή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι, καλή συνέχεια με αγάπη και εκτίμηση».

Last modified onΠέμπτη, 19 Ιούνιος 2014 14:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep