Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πλήγμα η απόφαση»

Για το νέο «χτύπημα» που δέχτηκε ο Ηρακλής μίλησε ο Κώστας Τσαλίκης.

Ο Ηρακλής για προγραμματισμό αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μιλά. Όταν το κάνει, όμως θα έχει περιορισμούς σε ανανεώσεις και μεταγραφές. Για το πλήγμα αυτό μίλησε στον «Libero Fm» ο τεχνικός διευθυντής, Κώστας Τσαλίκης: «Τι να πω. Λυπάμαι πραγματικά. Ακόμα ένα χτύπημα για την ομάδα. Οπως και να' χει η απόφαση είναι οριστική και είναι πλήγμα για τον Ηρακλή. Αν θέλεις να πρωταγωνιστήσεις αυτό σε δεσμεύει αφάνταστα».

Για την διοικητική ανυπαρξία: «Ο κ. Παπαδόπουλος εξαφανίστηκε μετά τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα. Έλεγε πως κινδυνεύει η ζωή του. Αλλά για να φύγεις, βρίσκεις διάδοχη λύση. Δεν μπορεί ο υπάλληλός σου να παίρνει αποφάσεις αν η ομάδα θα κλείσει ή αν συνεχίσει. Ο καθένας έκανε ό,τι γούσταρε. Δεν υπήρχε ιεραρχία. Η κεφαλή ορίζει την ιεραρχία. Πρόεδρος, τεχνικός διευθυντής, προπονητής, αγωνιστικό τμήμα. Δυστυχώς ο Όγιος έπαιρνε όλες τις αποφάσεις και αποφάσιζε αυτόνομα. Αν δεν ερχόταν η βαλίτσα από τον... Θεό, η ομάδα θα είχε διαλυθεί πιο νωρίς.

Αντί να ενισχυθούμε, αποδυναμωθήκαμε. Έφυγε ο Γιάρολιμ, δεν ήρθε κανείς. Ο τεχνικός διευθυντής στον Ηρακλή έγινε γενικός αρχηγός. Η λίστα που έδωσα στον πρόεδρο, πήγε στον Όγιος και αυτός την έριξε στο κάλαθο των αχρήστων. Υπήρχαν 15.000 ευρώ για μεταγραφές. Ποσό πολύ σεβαστό για να πάρουμε παίκτες που θέλαμε. Εγώ δεν έχω μάθει να πηδάω από καράβια και γι αυτό είμαι εδώ. Ο Όγιος αποφάσιζε με την ευλογία του Παπαδόπουλου, με έδρα την Κατερίνη. Ο μεταγραφικός τραγέλαφος έγινε μετά το σερί της ομάδας. Αυτό μπέρδεψε τον κόσμο. Είχε τα συν του ο κόσμος. Ο παροξυσμός αυτός ήταν που αποπροσανατόλισε τους πάντες».

Last modified onΠέμπτη, 05 Ιούνιος 2014 21:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep