Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Χωρίς ισολογισμό το 2012»!

Ο Νίκος Κατσιγιάννης παραδέχτηκε ότι ο Μουράτ Σεροπιάν αποτελεί παρελθόν από τον ΑΟΧ.

Για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον ΑΟΧ μίλησε τη Δευτέρα (02/06) στον ΣΠΟΡFm Χανίων ο Νίκος Κατσιγιάννης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα με τον φάκελο που έχουν οι Κρητικοί και αποκάλυψε ότι δεν είχε κατατεθεί ισολογισμός για το 2012! Σημείωσε ότι οι οφειλές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι 60.000 ευρώ, ενώ για τον Μουράτ Σεροπιάν είπε:

«Το συμβόλαιό του έληξε 31 Μαΐου. Ο Μουράτ μου έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει. Έχει κουραστεί από μία αρρωστημένη κατάσταση εδώ και ενάμιση χρόνο, όχι από τον Νίκο Κατσιγιάννη. Αν θέλει ο ίδιος να τα πει με ονόματα. Μου έδειξε μηνύματα που δέχτηκε από πρώην στελέχη και φίλους της ομάδας. Μηνύματα συκοφαντικά, υβριστικά και απειλητικά. Μέχρι στον πάγκο του έστελναν: «Ξύπνα ρε».

Εγώ τον θέλω στην ομάδα. Δεν τον έδιωξα ή τον εξώθησα σε παραίτηση. Ο ίδιος δεν επιθυμεί να ανανεώσει. Αιφνιδιάστηκα μετά τον αγώνα, γιατί δεν περίμενα ότι θα πει φως φεύγει. Μου είπε ότι θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά του και να βρει ομάδα, κοντά στην Αθήνα. Δεν ενδιαφέρεται να μείνει στον ΑΟΧ στη Football League».

Last modified onΤρίτη, 03 Ιούνιος 2014 14:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep