Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τρελαμένοι» στα Γιαννιτσά

Το «διπλό» της Αναγέννησης στη Φυλή επί του Βύζαντα Μεγάρων, το τέταρτο σε πέντε αγώνες, έχει ενθουσιάσει όλο τον κόσμο των Γιαννιτσών.

 Όχι μόνο την ομάδα και όσους εργάζονται εκεί, αλλά και τους φίλους του συλλόγου. Ουδείς περίμενε τέτοια ξέφρενη πορεία των νεοφώτιστων στη Football League και πλέον ο Σπύρος Μπαξεβάνος και οι ποδοσφαιριστές του θα δουλέψουν σκληρά για να μην πάει χαμένο ό,τι χτίστηκε με τόσο κόπο και ιδρώτα. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Πέλλας φιλοξενεί τη Βέροια και όπως γίνεται κατανοητό η ζήτηση των εισιτηρίων αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Οι οπαδοί θα θελήσουν να σταθούν στο πλευρό του συλλόγου, με σκοπό την επίτευξη μιας ακόμα νίκης, την πέμπτη σε έξι αγώνες.

 

Και επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, η διοίκηση ήδη έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει Ιανουαρίου. Οι ιθύνοντες βρίσκονται σε επαφές με υποψήφιους στόχους, ενώ ως γνωστόν ο 24χρονος μέσος, Λυμπέρης Στεργίδης, έχει κλείσει. Τα σενάρια που θέλουν τον σύλλογο να έχει αποκτήσει και τον 24χρονο στράικερ, Βασίλη Γαλάνη, δεν επαληθεύονται.

Last modified onΔευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2011 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep