Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ζητούμε συγγνώμη»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε σε τραυματισμούς και ενίσχυση.

Φανερά απογοητευμένος από την αποτυχία του Ηρακλή να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου εμφανίστηκε ο προπονητής του, Νίκος Παπαδόπουλος και ζήτησε συγγνώμη από όλους. Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά την ήττα (1-0) από τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Για ακόμη μία φορά δυστυχώς με μία ευκαιρία ο αντίπαλος σκόραρε. Δυστυχώς ότι λάθος κάνουμε το πληρώνουμε. Βγάλαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Όλο αυτό το διάστημα κάναμε μία τεράστια προσπάθεια. Χάσαμε αρκετούς βαθμούς σε λεπτομέρειες και βρεθήκαμε να παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Και εγώ και οι παίκτες κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει πίκρα, δεν μπορούμε όμως να γυρίσουμε πίσω και να πούμε αν το ένα και αν το άλλο. Δυστυχώς ακόμη μία χαμένη χρονιά. Σίγουρα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα για να χτιστεί μία ομάδα που επιτέλους θα πάρει την άνοδο. Ζητούμε συγγνώμη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε στον κόσμο. Εγώ αισθάνομαι ότι έκανα ότι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα και τους παίκτες»

Τι φταίει που ο Ηρακλής δεν ανέβηκε; «Είναι εύκολο να πω πράγματα ίσως όμως τα παρεξηγήσουν κάποιοι. Το χτίσιμο της ομάδας το βάθος της ομάδας. Θα μπορούσε να ενισχυθεί τον Ιανουάριο. Με δύο τρείς παίκτες θα μπορούσαμε να έχουμε λύσεις. Είναι πράγματα που τα ξέρουμε αλλά όπως είπα πίστευα και πιστεύω στο ρόστερ. Από την πρώτη μέρα που ήρθα χάσαμε έναν παίκτη τον Ονουάτσι μετά είχαμε τον τραυματία Τάϊ και Μπάμπα»

Αν σκέφτεται να μείνει: «Είναι νωρίς. Πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα. Για μένα είναι μεγάλη τιμή να είμαι στον Ηρακλή. Σίγουρα αν είναι να μείνω θέλω να χτίσω ομάδα για πρωταθλητισμό με παίκτες νικητές για να μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Αλλά είναι νωρίς. Μακάρι να βρει η ομάδα τον δρόμο της και μετά τα άλλα θα τα δούμε».

Πηγή: iraklis1908

Last modified onΣάββατο, 24 Μάιος 2014 20:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep