Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας βγήκε η ψυχή»

Ο Νίκος Κατσιγιάννης τόνισε ότι οι παίκτες του ΑΟΧ αξίζουν το κάτι παραπάνω.

Πανευτυχής ήταν ο πρόεδρος του ΑΟΧ, Νίκος Κατσιγιάννης, μετά τη νίκη επί του Αιγινιακού. Ο Κατσιγιάννης υποστήριξε ότι τους βγήκε η… ψυχή μέχρι να ενημερωθούν ότι η Κέρκυρα νίκησε. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ΧΑΝΙΑ SPORT FM 90.5:

 «Μας βγήκε η ψυχή μέχρι να ακούσουμε το γκολ της Κέρκυρας. Είχε και το δοκάρι στο 88΄και φοβήθηκα ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο. Τέλος καλό όλα καλά, βέβαια, αλλά για να γίνουν καλά έπρεπε και εμείς να κάνουμε το καθήκον μας. Τα παιδιά απέδειξαν και σήμερα ότι δικαιούνται το κάτι παραπάνω γιατί και με την Νίκη χάσαμε χωρίς ευκαιρίες. Ελπίζουμε για το καλύτερο».

Από την άλλη, ο Μουράτ Σεροπιάν σχολίασε: «Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και δεν νομίζω πια ότι χρειάζεται  να αποδείξουμε τίποτα πια. Για ένα ακόμη αγώνα που βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, μετά την ήττα μας από την Νίκη Βόλου, τα παιδιά έδειξαν ότι ξέρουν και μπορούν να ανταπεξέρχονται. Αυτός θα είναι και ο στόχος μας στα επόμενα δυο παιχνίδια. Εφόσον νικήσουμε την Τετάρτη τον Φωστήρα-που θέλει ιδιαίτερη προσοχή- τότε το άγχος με τον Ολυμπιακό Βόλου θα είναι αμφίπλευρο. Υπομονή και θα δούμε».

«Μας βγήκε η ψυχή»

Last modified onΣάββατο, 24 Μάιος 2014 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep