Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εξόφθαλμα λανθασμένη απόφαση»

Η ΠΑΕ Ηρακλής δημοσιοποίησε την επιστολή που έστειλε στην ΚΕΔ σχετικά με το αίτημα αντικατάστασης του Μάνταλου.

Η ΚΕΔ αποφάσισε να μην αντικαταστήσει τον Καβαλιώτη διαιτητή Μάνταλο στην αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι άνθρωποι του Γηραιού, ωστόσο, έδωσαν στη δημοσιότητα την επιστολή που έστειλαν στην ΚΕΔ, με την οποία ζητούσαν να ανακοινώσουν άλλο ρέφερι για το κρίσιμο ματς.
Αυτή έχει ως εξής: «Κύριοι, θα θέλαμε να αιτηθούμε την αλλαγή του διαιτητή Σταύρου Μάνταλου του ΣΔ Αθηνών, ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρησής μας με τον Ολυμπιακό Βόλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαΐου 2014. Το όνομα του συγκεκριμένου διαιτητή είναι καταχωρημένο στις συνομιλίες του σκανδάλου των «στημένων» και μάλιστα σε συνομιλία στην οποία έχει καταγραφεί ο πρώην (;) ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος έχει αναφέρει ότι μίλησε μαζί του μετά από παιχνίδι σχετικά με τις αποφάσεις του κ. Μάνταλου στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο οποίο αναφερόταν.
Επικαλούμαστε την πρόθεσή σας να διατηρήσετε το κλίμα των πλέι οφ όσο το δυνατόν ηπιότερο και ομαλό και να τηρήσετε τις αρχές του fair play απέναντι στο ιστορικό και λαοφιλές σωματείο μας. Θεωρούμε ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός ο ορισμός του κ. Μάνταλου στο συγκεκριμένο παιχνίδι και σας καλούμε να πάρετε μια γενναία απόφαση και να τον αντικαταστήσετε. Αλλιώς θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι σε ότι μια τόσο εξόφθαλμα λανθασμένη απόφασή σας μπορεί να προκαλέσει.
ΥΓ. Η παραπάνω επιστολή θα δημοσιευθεί σε κάθε περίπτωση ώστε να γνωρίζει το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας ότι ο Ηρακλής έκανε ότι μπορούσε για να αποτρέψει κάθε ψίθυρο και κάθε σκιά. Περιμένουμε και από εσάς να πράξετε ανάλογα…
Μετά τιμής
ΠΑΕ Ηρακλής».

Last modified onΠαρασκευή, 23 Μάιος 2014 18:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep