Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν σέβονται τον Ηρακλή»

Ο Γιώργος Μπέζας, μίλησε για τις αντιδράσεις του Ηρακλή που έχουν να κάνουν με τον ορισμό του Μάνταλου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο γενικός διευθυντής του Ηρακλή τόνισε ότι κάποιοι δεν σέβονται την ιστορία της ομάδας. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

Για τον ορισμό του Μάνταλου: «Κάναμε παράσταση μέσω επιστολής στην ΚΕΔ καθώς ο κ. Μάνταλος εμπλέκεται σε συνομιλίες με τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου. Όλοι οι φίλαθλοι της Ελλάδας θα αντιδρούσαν σε κάτι τέτοιο. Στείλαμε έγγραφο στην ΚΕΔ για αλλαγή διαιτητή και πιστεύω ότι θα το κάνουν.

Αυτό που έκαναν με τον ορισμό του κ. Μάνταλου δείχνει ότι δεν σέβονται την ιστορία του Ηρακλή. Ευελπιστώ ότι αύριο(23/5) θα αλλάξει αυτή η απόφαση. Εμείς δεν θέλουμε την εύνοια των διαιτητών, θέλουμε να μας παίζουν 50-50».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Είναι το τελευταίο μας χαρτί, θα κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια και πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι και πάλι δίπλα μας όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε φορά».

Last modified onΠέμπτη, 22 Μάιος 2014 17:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep