Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συνεχίζει υπό όρους ο Παπαγεωργίου

Συνέντευξη Τύπου για τον Πανηλειακό δόθηκε την Τρίτη (20/5) στον Πύργο από τον Σάκη Χριστόπουλο.

Για πρώτη φορά από τότε που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, οι άνθρωποι του Πανηλειακού βγήκαν μπροστά και έδωσαν το στίγμα τους για τη νέα σεζόν. Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ, Σάκης Χριστόπουλος, αποτέλεσε τον κύριο ομιλητή, ενώ παρόντες ήταν και οι συνεργάτες της διοίκησης Πέτρος Μπηλιώνης και Κωνσταντίνος Λύσσαρης.

Ο Χριστόπουλος έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, ενώ κάλεσε τους προηγούμενους διοικητικούς επικεφαλής (Θεοδωρόπουλο, Μπίκο, Ντάβαρη) να εξοφλήσουν τα όποια χρέη δημιουργήθηκαν επί θητεία τους. Επεσήμανε, μάλιστα, ότι για τις προηγούμενες διοικήσεις του ΤΑΠ Πανηλειακός, ως πέρσι το καλοκαίρι δηλαδή, βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο δίμηνο προκαταρκτική έρευνα, με πρωτοβουλία του πρώην προέδρου Φάνη Παπαδόπουλου, ώστε να ελεγχθούν τυχόν παρατυπίες.

Για τον Θανάση Παπαγεωργίου, που «έτρεξε» την ομάδα στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου, ο Χριστόπουλος ανέφερε: «Είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την παρουσία του στα δρώμενα του Πανηλειακού αφού άλλωστε είναι ο νυν μεγαλομέτοχος, έχοντας καλύψει ο ίδιος σχεδόν ολόκληρο το μετοχικό κεφάλαιο των 300.000 ευρώ, αλλά υπό όρους. Και οι όροι αυτοί είναι, να δει μια στήριξη, και οικονομική αλλά και ηθική, από τον φίλαθλο κόσμο, όχι με καταβολή χρημάτων, αλλά με εισιτήρια διαρκείας και με διαφημιστική παρουσία στο Στάδιο Πύργου. Καθώς επίσης να υπάρξει συνεργασία του Δήμου Πύργου με τον Πανηλειακό σε σημαντικά θέματα όπως το γηπεδικό, και κυρίως του αγωνιστικού χώρου του Σταδίου της πόλης».

Κατέληξε επισημαίνοντας εντός δέκα ημερών θα γίνει γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Πανηλειακού.

Πηγή πληροφοριών: iliaoikonomia.gr

Last modified onΤρίτη, 20 Μάιος 2014 16:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep