Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μπορούμε το όνειρο»

Ο Θωμάς Γράφας υποστήριξε ότι ο Ηρακλής Ψαχνών μπορεί να πετύχει το όνειρο της ανόδου στη Super League.

Ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών τόνισε ότι έπαιξε μοντέρνο και ανταγωνιστικό δεύτερο ημίχρονο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θωμάς Γράφας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (2-0) επί του Αιγινιακού:

«Εμείς έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον και να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στον πόντο που πήραμε στο Καυτανζόγλειο. Αποκτά μεγαλύτερη σημασία ο πόντος μετά τη σημερινή νίκη απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Αιγινιακός.

Στο δεύτερο μέρος, μπήκαμε καλύτερα, ενώ στο πρώτο ήμασταν υποτονικοί. Για αυτό κοιτάξαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Αυτό το καταφέραμε. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να έχει πιο ευρεία μορφή. Μας απομένει δύσκολη συνέχεια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο που έχουμε θέσει. Μακάρι να πετύχουμε το όνειρο. Είμαστε μία ομάδα έμπειρη, είμαστε ομάδα που μπορεί να πετύχει το στόχο της.

Για το αν ήταν το καλύτερο δεύτερο ημίχρονο του Ηρακλή: «Ήμασταν πολύ καλοί. Ήταν ένα ύφος παιχνιδιού μοντέρνο και ανταγωνιστικό. Ήταν ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Δεν είμαι από αυτούς που ευλογούν τα γένια τους. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου. Έχουν κάνει μία πολύ καλή δουλειά. Είμαστε πάρα πάρα πολύ καλοί. Είχαμε πολλές ευκαιρίες που μπορούσαμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ. Προσπαθούμε για το καλύτερο και κοιτάμε να ανακατεύουμε την τράπουλα. Ο Ηρακλής Ψαχνών βάζει τις βάσεις για το μέλλον και αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση».

Ο Βασίλης Πατσατζόγλου είπε: «Αντιμετωπίζαμε μία πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Και εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στο δεύτερο ήμασταν πιο αποφασισμένοι και το πήραμε. Πρέπει και εγώ να είμαι αυτός που πρέπει. Κουβαλάω βαρύ όνομα».

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: FLNEWS.GR

Last modified onΠέμπτη, 15 Μάιος 2014 03:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep