Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βέλη κατά Τσουκαλά

Ο πρόεδρος του Αστέρα Μαγούλας, Αντώνης Ρόκας, υπογραμμίζει τη συμβολή του Δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά, στον υποβιβασμό της ομάδας.

Με αφορμή την κυκλοφορία ενός φυλλαδίου από τον Δήμαρχο Ελευσίνας, Γιώργο Τσουκαλά, με τίτλο «Η Μαγούλα σήμερα» , ο Αντώνης Ρόκας θέλησε να δώσει διευκρινήσεις σχετικά με την ανακατασκευή του γηπέδου της Μαγούλας και όχι μόνο. Με δήλωσή του τονίζει ότι ο Αστέρας Μαγούλας δέχθηκε πόλεμο από τη δημοτική αρχή της Ελευσίνας και ότι η ομάδα του ποτέ δεν αντιμετωπίσθηκε ως ομάδα του Δήμου Ελευσίνας. Μάλιστα, χαρακτήρισε τον Τσουκαλά ως υπεύθυνο για τον υποβιβασμό του Αστέρα Μαγούλας.

Η δήλωση του Αντώνη Ρόκα:

«Με αφορμή φυλλάδιο που κυκλοφόρησε στην Μαγούλα ο κύριος Τσουκαλάς, με τίτλο «η Μαγούλα σήμερα», αισθάνομαι την υποχρέωση, ως πρόεδρος του Αστέρα Μαγούλας, να διευκρινίσω κάποια πράγματα. Στο εξώφυλλο του εν λόγω φυλλαδίου, η Δημοτική Αρχή προβάλει την ανακατασκευή του Γηπέδου Μαγούλας. Πολύ καλά κάνει, εξάλλου είναι το μόνο που θα μπορούσε να προβάλει… Ωστόσο θα πρέπει να αναφερθεί ότι όντως νέος χλοοτάπητας τοποθετήθηκε στο βασικό γήπεδο, όπως όμως επίσης νέος συνθετικός χλοοτάπητας τοποθετήθηκε και στο βοηθητικό, το οποίο και προϋπήρχε. Επομένως δεν υφίσταται η «κατασκευή βοηθητικού γηπέδου», απλά μόνο η αντικατάσταση του φυσικού χλοοτάπητα από πλαστικό. Εν ολίγοις βοηθητικό γήπεδο δεν κατασκευάστηκε.

Επίσης σε αυτό το φυλλάδιο της Δημοτικής Αρχής, στο σημείο που αναφέρεται στην ανακατασκευή του γηπέδου, υπάρχει πολύ σωστά η φωτογραφία του γηπέδου στην σημερινή του μορφή, όμως υπάρχει και μία φωτογραφία με την ομάδα και την Διοίκηση του Αστέρα Μαγούλας. Δυστυχώς ο κύριος Τσουκαλάς είναι ο τελευταίος που θα έπρεπε να αναφερθεί, έστω και μέσω φωτογραφίας, στον Αστέρα Μαγούλας. Η Δημοτική αρχή είναι αυτή που της πήρε τρία (!!) χρόνια για να κάνει την ανακατασκευή του γηπέδου, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως προεκλογικό έργο, όπως και γίνεται.. Η Δημοτική Αρχή είναι αυτή, που «έκανε πόλεμο» στον Αστέρα όπως και σε άλλες ομάδες της πόλης ενώ παράλληλα εξυπηρετούσε, φανερά ή κρυφά, δύο με τρεις συγκεκριμένες ομάδες, οι οποίες με την σειρά τους θα συνεισέφεραν στον προεκλογικό αγώνα του κύριου Τσουκαλά.

Ο Αστέρας Μαγούλας αγωνίστηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας για δυόμισι αγωνιστικές περιόδους, κατά τις οποίες δεν αντιμετωπίσθηκε ως ομάδα του Δήμου Ελευσίνας, παρά μόνο στις όποιες διακρίσεις πέτυχε, όπου τότε κάποιοι από την Δημοτική Αρχή θυμόντουσαν την αγάπη τους για τον Αστέρα και έτρεχαν να φωτογραφηθούν!! Τέτοια είναι και η φωτογραφία του φυλλαδίου του Δημάρχου! Την φετινή σεζόν ο Αστέρας αγωνιστικά υποβιβάστηκε από την Β’ Εθνική στην Γ’. Επομένως αν η Δημοτική Αρχή θέλει να προβάλει φωτογραφίες του Αστέρα, να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες από την φετινή χρονιά, την χρονιά του ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ, γιατί σε αυτόν είχε κατά πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή και συμβολή από ότι είχε στις όποιες επιτυχίες. Εξάλλου το φυλλάδιο έχει τίτλο «η Μαγούλα ΣΗΜΕΡΑ»…

Ο Πρόεδρος

Ρόκας Αντώνιος».

Last modified onΔευτέρα, 12 Μάιος 2014 17:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep